Sådan udfører du fejlfinding af problemer med en Access-controller

Find ud af, hvordan du nulstiller din Access™-controller, og andre fejlfindingstrin.

Sådan nulstiller du din Access-controller ved hjælp af reset-knappen

Hvis du har problemer med din controller, kan du prøve at bruge reset-knappen. Denne nulstillingsmetode påvirker ikke parring, profiler eller andre controllerindstillinger.

1. Sluk for PlayStation®5-konsollen.
    Gå til kontrolcenteret, og vælg Tænd/sluk > Sluk for PS5
    Du kan også trykke på tænd/sluk-knappen og holde den nede, indtil konsollen bipper.
  2. Vend din controller om, og find reset-knappen.
  3. Brug en lille nål eller lignende (medfølger ikke) til at holde reset-knappen nede i mindst et sekund.
  4. Forbind controlleren til PS5®-konsollen med det medfølgende USB-kabel, og tryk på PS-knappen.

Sådan nulstiller du din Access-controller til fabriksindstillingerne

Du kan nulstille controlleren til fabriksindstillingerne fra din PS5-konsol. Denne nulstillingsmetode sletter alle profiler, der er tildelt til pladserne på din controller.

1. Fra startskærmen skal du gå til Indstillinger > Tilbehør
  2. Vælg Access-controller > Nulstil
  3. Vælg Ja for at nulstille controlleren.
    Hvis du har parret to Access-controllere til din konsol, skal du vælge den controller, du vil nulstille, og derefter vælge Nulstil.
    Din controller nulstiller.
  4. Vælg OK for at lukke menuen.
  • Selv efter nulstilling af din controller, forbliver dine gemte profiler på din PS5-konsol.

Har du stadig problemer?

Sørg for at opdatere systemsoftwaren til din PS5®-konsol og softwaren til din Access-controller til de nyeste tilgængelige versioner.

Hvis du har forsøgt at nulstille din controller og stadig har problemer, skal du vælge et problem blandt valgmulighederne nedenfor.