PlayStation Remote Play på PC og Mac

Med Remote Play kan du fjernbetjene din PlayStation®-konsol, når du har adgang til en hurtig internetforbindelse.

Kom i gang med Remote Play på PC eller Mac

Ved hjælp af PS Remote Play-appen kan du styre din PlayStation®5-konsol eller PlayStation®4-konsol fra en PC eller Mac, der er tilsluttet et hurtigt netværk. Kontroller, at din PC eller Mac opfylder kravene, og følg derefter nedenstående trin for at konfigurere Remote Play.

Windows

• OS: Windows 10 eller Windows 11
  • Processor: 7. generations Intel® Core™-processorer eller nyere
  • Lagerplads: 100 MB eller mere
  • RAM: 2 GB eller mere
  • Skærmopløsning: 1024 × 768 eller højere
  • Lydkort: Påkrævet
  • USB-port: Påkrævet

Mac

• OS: macOS Big Sur, Monterey, Ventura
  • Lagerplads: 40 MB eller mere
  • RAM: 2 GB eller mere

Controller

• Du kan bruge en trådløs DualSense™ -controller, trådløs DualSense Edge™-controller eller trådløs DUALSHOCK®4-controller til Remote Play.
  • Hvis du vil bruge voice chat, skal du bruge en mikrofon, f.eks. den indbyggede mikrofon på din Windows PC eller Mac.

PS5-konsol eller PS4-konsol

• Den nyeste systemsoftware
    Opdater altid din konsol med den nyeste version af systemsoftwaren.
  • En konto til PlayStation™Network
    Brug den samme konto, som du bruger til din konsol. Hvis du ikke har en konto, skal du først oprette en.
  • En hurtig internetforbindelse
    Som standard anbefaler vi en hurtig internetforbindelse med upload- og downloadhastigheder på mindst 5 Mbps. For at opnå den bedste ydelse anbefaler vi en hurtig internetforbindelse med upload- og downloadhastigheder på mindst 15 Mbps.

Installer Remote Play-appen på din PC eller Mac

Du kan bruge den samme app til at oprette forbindelse til din PS5®-konsol og PS4™-konsol.

1. Download PS Remote Play.
  2. Kør installationsfilen, og følg derefter vejledningen på skærmen for at installere appen.

Konfigurer din PS5-konsol til Remote Play

1. På startskærmen skal du vælge Indstillinger System Remote Play og derefter aktivere Aktivér Remote Play
  2. Hvis du vil starte Remote Play, mens din PS5-konsol er i pausetilstand, skal du vælge Indstillinger > System > Strømbesparelse > Funktioner, som er tilgængelige i pausetilstand. Markér afkrydsningsfelterne ved siden af Bevar forbindelsen til internettet og Aktivér tænding af PS5 fra netværk.
  1. Fra funktionsskærmen skal du gå til Indstillinger > Indstillinger for Remote Play-forbindelse og derefter aktivere Aktivér Remote Play
  2. Fra funktionsskærmen skal du gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Aktivér som din primære PS4 og derefter vælge Aktivér. Du kan kun aktivere denne indstilling på én PS4-konsol for hver konto.
  3. Hvis du vil starte Remote Play, mens din PS4-konsol er i pausetilstand, skal du vælge Indstillinger > Strømspareindstillinger > Indstil funktioner, som er tilgængelige i pausetilstand. Markér derefter Bevar forbindelsen til internettet og Aktivér tænding af PS4 fra netværk.

Start Remote Play fra din PC eller Mac

Du skal udføre følgende trin, hver gang du opretter forbindelse til din PS5-konsol eller PS4-konsol fra din PC eller Mac.

1. Tænd for konsollen, eller sæt den i pausetilstand.
  2. Tilslut din controller til en PC eller Mac.
  3. Start PS Remote Play-appen på din PC eller Mac, og vælg derefter Log ind på PSN.
  4. Log på med den samme konto, som du bruger til din konsol.
    Når du vælger Indstillinger, kan du konfigurere indstillinger for videokvalitet for Remote Play, f.eks. opløsning og billedhastighed.
  5. Vælg PS5 eller PS4.
    Appen søger efter den PS5- eller PS4-konsol, du har logget på med din konto, og opretter derefter automatisk forbindelse til konsollen. Når appen har oprettet forbindelse, vises skærmen på din konsol på din PC eller Mac, og du kan begynde at bruge Remote Play. Hvis der findes flere konsoller, skal du vælge den konsol, du vil bruge.

Fra anden gang og frem kan du vælge den konsol, du tidligere har oprettet forbindelse til.

Hvis din konsol ikke kan oprette forbindelse til din computer automatisk, bliver du bedt om manuelt at registrere din konsol på din PC eller Mac.

• Din PC eller Mac kan ikke søge efter og oprette forbindelse til din konsol, hvis det er et stykke tid siden, at du sidst loggede ind. Før du forsøger at oprette fjernforbindelse fra uden for dit hjem, skal du kontrollere, at din enhed er tilsluttet korrekt, når du er i nærheden af din konsol.
  • Under Remote Play kan du se "Der er oprettet forbindelse til Remote Play" øverst på skærmen. Denne meddelelse vises, når en anden bruger logger på din PS5-konsol, mens du bruger Remote Play. Når brugeren logger ud af din PS5-konsol, forsvinder meddelelsen.

Manuel registrering af en konsol til Remote Play på PC eller Mac

1. Tilknyt din PC eller Mac manuelt til din konsol.

PS5-konsol
Fra hjemmeskærmen på din PS5-konsol skal du vælge Indstillinger > System > Remote Play > Tilknyt enhed.
Der vises et nummer på skærmen.

PS4-konsol
Fra funktionsskærmen på din PS4-konsol skal du vælge Indstillinger > Indstillinger for Remote Play-forbindelse > Tilføj enhed.
Der vises et nummer på skærmen.

1. Start Remote Play-appen på din PC eller Mac.
  2. Indtast det nummer, der vises på skærmen, der er sluttet til din konsol, for at tilføje enheden til Remote Play.

Sådan bruger du Remote Play på andre enheder

Se guiderne nedenfor for at konfigurere Remote Play på andre enheder.