Support til PlayStation App

Få oplysninger om, hvordan du konfigurerer og bruger PlayStation®App til at sende meddelelser, foretage køb og starte fjerndownloads til din konsol.

Sådan downloader og installerer du PlayStation App

• Android-brugere skal have Android version 6.0 eller derover.
  • iOS-brugere skal have iOS-version 12.2 eller derover.

Når du har installeret og åbnet PlayStation App, skal du logge ind på din konto. Hvis du ikke har en konto, skal du gå til vejledningen nedenfor.

Sådan logger du PS5-konsoller med PlayStation App

Log hurtigt på PS5-konsoller ved at scanne en QR-kode i appen.

1. På PlayStation App skal du gå til Indstillinger > Log på PS5.
  1. PS5-logonskærmen viser en QR-kode. Scan koden ved hjælp af PlayStation App, eller vælg Indtast kode manuelt.

Sådan tilknytter du PS5-konsoller og PS4-konsoller med PlayStation App

1. Hvis du vil tilknytte din PS5-konsol eller din primære PS4-konsol, skal du åbne PlayStation App og derefter vælge Indstillinger > Tilknyt konsol til app.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at tilknytte din konsol.

Hvis du tilknytter din primære PS4-konsol med PlayStation App, kan du starte downloads af spil til din konsol fra din mobilenhed.

Når du tilknytter din PS5-konsol, kan du starte downloads af spil til din konsol, administrere PS5-konsollager og starte PS5-spil og kompatible PS4-spil fra din mobilenhed.

Kan du ikke se din konsol?

Sørg for, at du er logget på konsollen med den samme konto, som du bruger på PlayStation App. Hvis du vil tilknytte din PS4-konsol, skal du sørge for, at den er aktiveret som din primære PS4-konsol.

Sådan køber og downloader du spil med PlayStation App

Hvis du vil starte en fjerndownload fra PlayStation App, skal din tilknyttede PS5-konsol eller PS4-konsol have Bevar forbindelsen til internettet aktiveret og være i pausetilstand.

1. Åbn PlayStation App, og vælg PS Store
  2. Søg efter en titel, og vælg Læg i vogn
  3. Bekræft dit køb og din betalingsmetode.
  4. Vælg Spilbibliotek Købt fra PlayStation App-startskærmen.
  5. Vælg spillet, og vælg Download. Du modtager en meddelelse, når overførslen er fuldført.

Sådan administrerer du PS5-konsollager fra PlayStation App

Du kan kontrollere din lagerplads og slette spil fra dit PS5-konsollager og din USB-udvidede lagerplads ved hjælp af PlayStation App. Flytning og kopiering af spil understøttes ikke på PlayStation App.

1. På PlayStation App skal du vælge Indstillinger > Lager for at få vist det tilgængelige lager på din PS5-konsol og det USB-udvidede lager (hvis tilsluttet).

2. Vælg et spil på listen, og vælg derefter Slet 1 spil > Slet for at frigøre lagerplads.

Bemærk, at hvis du har installeret en M.2290 SSD på din PS5-konsol og indstillet det som din standardplacering for installerede spil og apps, kan du vælge at downloade spil til M.2 SSD fra PlayStation App. Hvis der ikke er nok lagerplads på din M.2 SSD, kan du vælge at slette spil, før download starter.

Sådan starter du spil på din PS5-konsol fra PlayStation App

Når et spil er blevet downloadet til din tilknyttede PS5-konsol, kan du starte spillet fra din telefon.

1. Vælg Spilbibliotek > Købt på PlayStation App-startskærmen.

2. Vælg spillet, og vælg derefter Spil på konsol. Spillet starter, så det eneste, du skal gøre, er at tage controlleren og spille.

• Din PS5-konsol skal have Bevar forbindelsen til internettet aktiveret og være i pausetilstand for at kunne starte i spil fra PlayStation App.

Hvis du installerer PS Remote Play på den samme mobilenhed, kan du starte en Remote Play-session direkte fra PlayStation App for at få en problemfri spiloplevelse.

Sådan deltager du i et spil på en PS5-konsol med PlayStation App

Når du modtager en spilinvitation på PlayStation App, kan du starte spillet på din tilknyttede PS5-konsol. Du skal blot vælge meddelelsen og vælge Deltag på konsol

• Din PS5-konsol skal have Bevar forbindelsen til internettet aktiveret og være i pausetilstand for at kunne deltage i spil fra PlayStation App.

Sådan bruger du meddelelser og voice chat på PlayStation App

Vælg ikonet Parties øverst på skærmen, og vælg derefter ikonet Opret et nyt party. Vælg en eller flere spillere for at oprette et party. Du kan sende tekst, klistermærker, stemmeoptagelser og billeder via PlayStation App.

Hvis du vil starte en voice chat, skal du vælge et party i menuen med parties og vælge ikonet Voice chat for at begynde at chatte med partymedlemmer.

• Du kan slå meddelelser til eller fra for hvert party ved at vælge partynavnet > … Mere > Slå meddelelser fra. Der vises et ikon for lydløs på et party eller en gruppe, hvis meddelelser er slået fra.
  • Hvis du er ejeren af partyet, kan du sparke en spiller ud af partyet ved at vælge spilleren > Spark ud og følge instruktionerne på skærmen.

Sådan bruger du Del skærm på PS5-konsol i PlayStation App

1. Hvis du vil have vist en vens skærm i PlayStation App, skal du vælge Venner og derefter trykke på deres online-id for at åbne deres profil.
  2. Vælg Anmod om Del skærm.
  • Når du modtager en invitation til Del skærm fra en PS5-konsol i PlayStation App, kan du se, hvad der foregår i din vens spil i voice chat-rummet.
  • Del skærm starter automatisk, når du er i det voice chat-rum, hvor din ven starter Del skærm i en PS5-konsol.
  • Vælg meddelelsen Del skærm for at starte Del skærm, når PlayStation App kører i baggrunden.
  • Du kan ændre indstillingerne for videoopløsning og autoplay for at ændre, hvordan Del skærm fungerer på din enhed.

Sådan justerer du PlayStation App-indstillinger og -meddelelser

Du kan justere dine push-meddelelser for spil, sociale medier og kontoen fra PlayStation App-indstillingsmenuen. Hvis du deaktiverer push-meddelelser, vil du stadig kunne se dine meddelelser på listen med meddelelser fra skærmen Spil i PlayStation App.

• Juster indstillingen  AutoPlay af video for at vælge, hvornår dine videoer skal afspilles automatisk.
  • Vælg Videokvalitet for mobildata for at begrænse opløsningen for nogle funktioner, hvis du vil reducere mængden af mobildata, der bruges af PlayStation App.