Sådan udbedrer du NW-102468-1

Der opstod et problem med at oprette forbindelse mellem din PlayStation®5-konsol og netværket.

1. Genstart din PS5®-konsol.
  2. Hvis du bruger en trådløs forbindelse, skal du prøve at flytte din PS5-konsol tættere på din router og fjerne alt, der kan blokere forbindelsen.
  3. Sluk for routeren, og vent mindst 5 minutter, før du tænder den igen.
  4. Hvis det er muligt, kan du oprette forbindelse til internettet ved hjælp af en kabelforbindelse.
  5. Hvis du bruger flere NAT-routere, skal du fjerne dem.