CE-34544-0

De oplysninger, der kræves for at starte applikationen, kan ikke findes.

1. Sørg for, at den nyeste systemsoftware er installeret ved at gå til Indstillinger > Systemsoftwareopdatering.
  2. Fremhæv applikationen, tryk på OPTIONS-knappen, og vælg Søg efter opdatering.
  3. Fortsætter problemet kan du starte systemet i Fejlsikret tilstand og vælge Gendan database.
  4. Hvis det ikke løser problemet, skal du geninstallere applikationen:

• Lav en sikkerhedskopi af dine gemte data ved hjælp af PlayStation®Plus-onlinelager ved at vælge Indstillinger > Administration af applikationsgemte data > Gemte data i systemlager > Upload til onlinelager
    • Du kan også sikkerhedskopiere dine gemte data ved hjælp en USB-enhed. Indsæt USB-lagerenheden, og vælg Indstillinger > Administration af applikationsgemte data > Gemte data i systemlager > Kopiér til USB-lagerenhed.
    • På hjemmeskærmen skal du fremhæve applikationen, trykke på OPTIONS-knappen og vælge Slet.
    • Download spillet fra dit bibliotek, eller, hvis du har spillet på disk, geninstaller spillet ved at indsætte disken.