Forbindelse

الرجوع إلى التصنيفات
Konsolkonfiguration
Tilbage

Konsolkonfiguration

PS5-konsol

1. Gå til Indstillinger > Netværk > Indstillinger >Konfigurer internetforbindelse
  2. Vælg forbindelsestype, og indtast sikkerhedsoplysningerne for netværket.
  1. Gå til Indstillinger > System.
  2. Vælg Systemsoftware > Systemsoftwareopdatering og indstillinger.
    Opdatering er tilgængelig vises, hvis en nyere version er tilgængelig.
  3. Vælg Opdater systemsoftware for at opdatere.
PS5-konfiguration

PS4-konsol

Du kan oprette forbindelse til internettet med PlayStation 4-konsollen vha. Wi-Fi (for trådløs tilslutning) ved at gå til Indstillinger > Netværk > Konfigurer internetforbindelse og vælge Brug Wi-Fi.

• Hvis du vælger Nemt, vil gemte adgangspunkter og fundne adgangspunkter blive vist.
  • Vælg det adgangspunkt, du vil oprette forbindelse til, og tilpas indstillingerne.
  • Hvis du ikke kan se dit netværk, skal du vælge Konfigurer manuelt og derefter justere indstillingerne.
  • Når du bruger et adgangspunkt, der understøtter WPS eller AOSS, kan du gemme det pågældende adgangspunkt med nogle få enkle trin. AOSS er kun tilgængelig i bestemte lande og regioner.
  • Hvis du vil justere dine indstillinger, skal du vælge Brug Wi-Fi > Brugerdefineret.

Før du kan få adgang til nogen onlinefunktioner på PlayStation 4, skal systemsoftwaren opdateres til den nyeste version. Systemsoftwareopdateringer begynder at downloade automatisk, så snart de er tilgængelige, og en meddelelse på skærmen vil informere dig, når de er klar til at blive installeret.

Hvis du oplever problemer, når du slutter din konsol til et TV, eller du ikke kan oprette forbindelse til internettet, kan du besøge diagnosticeringsværktøjet PlayStation-værkstedet for at få flere trin og arrangere en reparation.

الرجوع إلى التصنيفات
Konto og login
Tilbage

Konto og login

Konto og logon-id

Hver konto har et unikt logon-id, som svarer til en gyldig e-mailadresse, der bruges til at logge ind på PSN. E-mail er den primære kommunikationsform mellem PlayStation og spillere og bliver brugt til at:

• bekræfte din konto
  • sikre, at dine oplysninger er beskyttet
  • holde dig ajour med vigtig kontoinformation.

Det anbefales, at du bruger en opdateret e-mailadresse, som du har adgang til.

Du vil blive logget ud fra alle enheder, når du ændrer dit logon-id (e-mailadresse). Når du ændrer din e-mailadresse, vil du modtage en e-mail til din gamle e-mailadresse, der viser dit nye logon-id (e-mailadresse).

1. Log på Kontohåndtering i en webbrowser.
  2. Vælg Sikkerhed i sidebjælken.
  3. Klik på Rediger ved siden af Logon-id (e-mailadresse). Du skal muligvis indtaste din adgangskode igen af sikkerhedsmæssige årsager.
  4. Indtast din nye e-mailadresse, og klik på Gem.
  5. Du modtager en e-mail til din nye e-mailadresse, der beder dig om at bekræfte dit nye logon-id. Klik på knappen Bekræft nu i denne e-mail. Du modtager også en e-mail til din gamle e-mailadresse med information om ændringen.

Du kan finde oplysninger om problemer med logon-id ved at gå til guiden nedenfor for at få fejlfindingstrin.

Log ind på PS5-konsoller

PlayStation™Network

Hvis du har glemt din adgangskode eller dine bekræftelsesoplysninger (f.eks. din fødselsdato), skal du gå til nedenstående guide for at gendanne din konto.

Find ud af, om tjenesterne på PlayStation Network kører normalt.

Hvis du allerede er PlayStation-bruger, kan du bruge dine eksisterende kontooplysninger til at logge på. Hvis du er ny på PlayStation, kan du nemt bruge din PlayStation-konsol til at oprette en konto.

الرجوع إلى التصنيفات
Internetforbindelse
Tilbage

Internetforbindelse

Konfiguration af internetforbindelse

Konfigurer en kablet eller trådløs forbindelse på din PS5- eller PS4-konsol.

Fejlfinding af forbindelse

PlayStation-værkstedet kan hjælpe dig med at oprette forbindelse.