Suspenderinger på PSN

Suspenderinger på PlayStation Network

Find ud af, hvorfor vi suspenderer spillere fra PlayStation™Network (PSN), og hvad du skal gøre, hvis du bliver suspenderet.

Derfor suspenderer vi spillere

Når du opretter en konto til PlayStation™Network (PSN), accepterer du at overholde vilkår for anvendelse af PlayStation Network, som omfatter Regelsæt for adfærd i fællesskabet.

Hvis du overtræder disse betingelser, kan vi suspendere din konto midlertidigt eller permanent. I tilfælde af alvorlige overtrædelser kan vi suspendere din PlayStation-konsol fra at få adgang til PlayStation Network.

Hvordan ved jeg, om min konto eller konsol er blevet suspenderet fra PSN?

Hvis vi suspenderer din konto eller PlayStation-konsol, får du vist en fejlkode, når du forsøger at logge på PSN.

Vi sender dig som regel en e-mail med en forklaring på, hvorfor du er blevet suspenderet, og hvor længe det vil vare. Den sender vi til den e-mailadresse, der er knyttet til din konto (dit logon-id). Sørg for at se efter e-mailen i mappen med uønsket post eller spam.

Hvis du ikke har modtaget en meddelelse, bedes du kontakte os for at få yderligere oplysninger.

Hvornår ophører min PSN-suspendering?

Du kan få adgang til din konto, når din midlertidige suspendering er afsluttet. Du kan se, hvor lang tid der er tilbage, ved at tjekke e-mailmeddelelsen fra PlayStation-sikkerhedsteamet.

Kan jeg få ophævet min PSN-suspendering?

Enhver suspendering på PlayStation Network er resultatet af en grundig undersøgelse, der udføres af PlayStation-sikkerhedsteamet. Derfor er alle suspenderinger endelige, og de kan ikke ophæves, medmindre:

Hvad sker der, hvis min konto eller konsol er suspenderet?

Hvis din konto er suspenderet, kan du ikke få adgang til PlayStation Network. Det betyder, at du ikke vil kunne bruge nogle produkter og tjenester, heller ikke dem, du har betalt for.

Hvis din konsol er blevet suspenderet, kan du ikke oprette forbindelse til PlayStation Network med nogen konto.

Hvordan kan jeg administrere mine abonnementer, hvis min konto er suspenderet?

Hvis du er suspenderet, vil følgende indstillinger ikke være tilgængelige for dig:

• Tilføj/fjern en betalingsmetode
  • Annuller abonnement.

Vi opkræver aldrig betaling for et abonnement fra en konto, der er suspenderet fra at få adgang til netværket. Hvis der skal betales et abonnement, mens din konto er suspenderet, bliver der ikke trukket penge, og dit abonnement (og eventuelle tilknyttede fordele) bortfalder.

Hvis du ønsker at ændre dine abonnementsindstillinger, mens din konto er suspenderet, skal du kontakte os.

Kan suspenderingen af en brugt PlayStation-konsol blive ophævet?

Nej. Hvis du har købt en suspenderet PlayStation-konsol, skal du kontakte sælgeren for at få hjælp.