Sådan logger du på PSN med en adgangsnøgle

Få mere at vide om, hvordan adgangsnøgler kan gøre din konto mere sikker, hvordan du opretter en, og hvordan du logger på PlayStation™Network (PSN) med en adgangsnøgle.

Sådan opretter du en adgangsnøgle på PSN

1. Log ind på Kontohåndtering.
  2. Gå til Sikkerhed, og aktivér Log på med adgangsnøgle.
  3. Vælg Opret en adgangsnøgle.
  4. Vælg, hvordan du vil oprette en adgangsnøgle, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at fuldføre opsætningen.

Når du har oprettet din adgangsnøgle, modtager du en bekræftelse via e-mail. Derefter bruger du adgangsnøglen, når du skal logge på PSN.

• Hvis du bruger Android, skal du sørge for, at din Google-konto er kompatibel med Google Play-tjenester.
  • Anbefalede udbydere af adgangsnøgler omfatter iCloud-nøglering, Google Adgangskodeadministrator, 1Password og Dashlane.
  • Der kan være problemer med visse hardwaresikkerhedsnøgler. Overvej at bruge synkroniserede adgangsnøgler på mobilenheder.
  • På mobilenheder skal du bruge standardkamera-appen til at aktivere og logge på med en adgangsnøgle.
    Visse Android-telefoner kan kræve installation af en QR-scanner-app for nogle adgangsnøgler.

Sådan logger du på med din adgangsnøgle på PlayStation Network

1. Gå til log på-skærmbilledet på din PlayStation®5-konsol, PlayStation®4-konsol eller tilsluttede enhed.
  1. Når du forsøger at logge på, bliver du bedt om at bruge din gemte adgangsnøgle til at logge på.
  • Adgangsnøgler understøttes på de fleste mobilenheder med iOS 16+ eller Android 9+.
  • Undgå at bruge en pinkode som adgangsnøgle på Android.
  • Hvis du logger på en webbrowser, skal du bruge de nyeste versioner af Safari, Chrome og Edge.

Sådan tilføjer du en adgangsnøgle på PSN

Hvis du har indstillet en adgangsnøgle til din konto, skal du følge disse trin for at tilføje flere adgangsnøgler.

1. Log ind på Kontohåndtering.
  2. Gå til Sikkerhed, og vælg Administrer adgangsnøgler.
  3. Vælg Opret en adgangsnøgle, og derefter Opret på denne enhed eller Opret på en anden enhed.
  4. Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere en adgangsnøgle.
  1. Log ind på Kontohåndtering.
  2. Gå til Sikkerhed, og vælg Administrer adgangsnøgler.
  3. Vælg Fjern ved siden af adgangsnøglen.

Sådan går du tilbage til at logge på med adgangskode

1. Log ind på Kontohåndtering.
  2. Gå til Sikkerhed, og deaktiver Log på med adgangsnøgle.
  3. Opret en adgangskode til at logge på PSN.

Har du problemer?

Hvis du har problemer med at logge ind med din adgangsnøgle eller med din enhed, skal du vælge Kan ikke logge på med adgangsnøgle fra login-skærmbilledet og logge på med mail eller QR-kode.

Bemærk:

• Hvis du har problemer med at bruge adgangsnøglen med Remote Play på Mac, skal du gå tilbage til at logge på med adgangskode
  • Hvis din webbrowser ikke er opdateret, understøttes adgangsnøgler muligvis ikke. Hvis du oplever denne type problemer, skal du gå tilbage til at logge på med adgangskode.
  • Brug af adgangsnøgler mellem nogle Android- og Windows-enheder kan forårsage problemer. Hvis du oplever denne type problemer, skal du vælge Kan ikke logge på med adgangsnøgle.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er adgangsnøgler?
Adgangsnøgler er et alternativ til adgangskoder, der giver dig mulighed for sikkert at logge på dine konti på internettet ved hjælp af biometriske oplysninger som f.eks. et fingeraftryk eller en ansigtsscanning eller en PIN-kode til skærmlås. Adgangsnøgler, der administreres af telefonen eller computerens operativsystemer, synkroniseres automatisk mellem enhederne via en cloud-tjeneste.

Kan jeg bruge en adgangsnøgle til PS Vita- eller PS3-konsoller?
På PlayStation®3-konsoller og PlayStation®Vita-systemer kræver logon på PlayStation™Network en adgangskode til enheden.

Hvad sker der, hvis jeg mister min telefon? Kan jeg stadig logge på en anden enhed?
Hvis du har en anden enhed i enhedens økosystem (f.eks. iPad eller Mac), kan du logge på med den pågældende enhed, da adgangsnøglen deles. Hvis du ikke kan få adgang til en gyldig adgangsnøgle, skal du gå til guiden nedenfor.

Kan jeg have flere adgangsnøgler på min konto?
Ja. Din adgangsnøgle kan bruges på en hvilken som helst enhed i dens økosystem (en iPhone-adgangsnøgle kan f.eks. bruges med det samme på en iPad eller Mac med det samme Apple-id). Du kan også tilføje yderligere adgangsnøgler.

Kan jeg skifte tilbage til adgangskodebaseret godkendelse efter at have brugt en adgangsnøgle
Ja. Du kan vende tilbage til godkendelse med adgangskode via dine Sikkerhedsindstillinger.