Sådan ændrer du dine sikkerhedsindstillinger på PSN

Få mere at vide om, hvordan du ændrer kontooplysninger, f.eks. dit logon-id, adgangskode, sikkerhedsspørgsmål og mobilnummer.

Deling af dine oplysninger til PlayStation™Network (PSN) kan kompromittere din kontosikkerhed. Sørg altid for, at din adgangskode og dine kontooplysninger er hemmelige og sikre.

Sådan ændrer du dine sikkerhedsindstillinger for PSN online

Når du ændrer dine sikkerhedsindstillinger, gemmes de nye indstillinger på din konto og gælder for alle dine enheder og konsoller.

1. Log ind på Kontohåndtering, og vælg Sikkerhed.
  2. Klik på Rediger ud for den sikkerhedsindstilling, du vil ændre.
  3. Følg instruktionerne på skærmen for at udføre denne ændring.
    Du skal muligvis indtaste din adgangskode igen.

Hvis du ikke kan logge på din konto, skal du gå til guiden nedenfor.

1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti.
  2. Vælg Konto > Sikkerhed.
  3. Vælg den sikkerhedsindstilling, du vil ændre.
  4. Følg instruktionerne på skærmen for at ændre indstillingen.
    Du skal muligvis logge på igen.

Hvis du ikke kan logge på din konto, skal du gå til guiden nedenfor.

1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering.
  2. Vælg Kontoinformation > Sikkerhed.
    Du skal muligvis logge på igen.
  3. Vælg den sikkerhedsindstilling, du vil ændre.
  4. Følg instruktionerne på skærmen for at ændre indstillingen.

Hvis du ikke kan logge på din konto, skal du gå til guiden nedenfor.

Hvad er sikkerhedsindstillingerne på PSN?

Du kan konfigurere følgende sikkerhedsindstillinger online.

• Logon-id (e-mailadresse)
  • Sikkerhedsspørgsmål
  • Mobilnummer
  • Adgangskode til enhedsinstallation
    (tilgængelig på PlayStation®3-konsoller og PlayStation®Vita-systemer)