Få adgang igen efter en suspendering fra PSN pga. en kontogæld

Sådan får du adgang igen efter en suspendering fra PSN pga. en kontogæld

Hvis din betalingsmetode har fået tilbageført et beløb på et køb i PlayStation™Store, kan dette resultere i, at din konto er spærret fra PlayStation™Network (PSN).

Hvordan kan en konto blive suspenderet fra PSN pga. gæld?

En tilbageførsel eller tilbagebetaling sker, når et pengeinstitut annullerer en eksisterende betaling på din anmodning.

En tilbageførsel kan indikere, at du har mistanke om svindel eller kontoovertagelse. Derfor suspenderer vi din konto eller konsol for at beskytte den, mens vi undersøger sagen. Hvis der ikke er nogen retmæssig grund til tilbageførslen (dvs. en juridisk ret til tilbageførsel), forbliver din konto suspenderet, indtil gælden tilbagebetales.

Har du brug for hjælp til at gendanne adgang til din konto, der er blevet suspenderet pga. en tilbageførsel?

Du kan få adgang til din konto igen ved at betale den forfaldne saldo. Klik på knappen nedenfor for at komme i gang med en webformular for at få hjælp.

Hvorfor blev min konto suspenderet for en tilbageførsel?

Hvis du ser fejlkoden WS-37368-7, når du forsøger at logge på PlayStation™Network, er din konto blevet suspenderet, fordi dit pengeinstitut har tilbageført et gebyr på et eller flere af dine køb på PlayStation Network.

Sådan undgår du at blive udelukket fra PlayStation Network pga. gæld

• Sørg for, at dit pengeinstitut ikke tilbagefører gebyrer på gyldige køb eller abonnementer fra PlayStation Store.
  • Hvis du mener, at køb er foretaget uden dit samtykke, skal du gå til guiden for uautoriserede transaktioner.

• Konfigurer "Kræv adgangskode ved betaling" i PlayStation Store for at forhindre uautoriserede betalinger.
  • Hvis du er en familieadministrator eller værge, kan du angive forbrugsgrænser for mindreårige familiemedlemmer.