PlayStation-sikkerhed for forældre

Lær, hvordan du kan skræddersy dine børns oplevelse og hjælpe dem med at holde sig sikre online.

Hvad kan mit barn gøre på PlayStation™ Network?

Når dit barn har en konto til PlayStation Network (PSN), kan det få venner online, spille spil med andre personer, chatte (via tekst, stemme og video), sende indhold som f.eks. fotos og screenshots ved hjælp af beskeder, deltage i onlinefællesskaber, der er dedikeret til bestemte spil eller emner og opdatere deres nyhedsfeed med opslag.

Hvilke sikkerhedsværktøjer kan jeg bruge til at styre mit barns oplevelse på PSN?

Ved at oprette din konto som familieadministrator og oprette en separat børnekonto for hvert barn med deres fødselsdato, kan du skræddersy deres onlineoplevelse i forhold til deres alder og modenhed.

Hver børnekonto har Forældrekontrol , så du kan administrere deres oplevelse. Du kan administrere forskellige indstillinger, f.eks. hvilke funktioner dit barn kan få adgang til, om de må udveksle fotos og videoer med andre brugere, om de må handle i PlayStation™ Store, og hvor meget de må bruge hver måned.

Opret børnekonti

Hvis du vil oprette konti til dine børn, skal du have en konto til PlayStation Network. Når du har din egen konto, kan du oprette en konto for hvert barn.

Alle børn under 18 år skal have en separat børnekonto til vores onlinetjenester.

PS4 konfigurer familie

Indstilling af forældrekontrol

Forældre kan konfigurere indstillingerne for børnekonti via forældrekontrol.

Som familieadministrator kan du indstille følgende forældrekontrol for hver børnekonto:

• Begræns kommunikation med andre spillere
  • Begræns visning af indhold, der kommer fra andre spillere
  • Indstil kontrol af spilletid
  • Sådan indstiller du købsgrænser
  • Begræns adgang til webbrowser

Undgå, at dit barn ændrer forældrekontrollen

Hvis du vil forhindre dit barn i at oprette en ny konto, som ikke har forældrekontrol, skal du deaktivere oprettelse af nye brugere og login for gæster, angive en login-adgangskode på din konto og angive en adgangskode til systembegrænsning.

Hvis du vil tilføje et ekstra lag sikkerhed, kan du aktivere en indstilling, der hedder 'Kræv adgangskode ved kassen' på din konto. Denne funktion forhindrer alle, der bruger din familieadministratorkonto, i at foretage et PlayStation Store-køb uden adgangskoden til kontoen.

PS4 spilletidskontrol
PS4 forbrugsgrænser for børn
PS4 begræns spil

Tal med dit barn om onlinesikkerhed

Sørg for, at du forstår Regler for adfærd , og forklar dem for dine børn. De fortæller dem, hvordan de skal opføre sig, og hvordan andre skal opføre sig over for dem.

Vi har udarbejdet PSN-reglerne , som børnene kan læse. De opsummerer vigtige punkter i retningslinjerne for adfærd for dem.

Sørg for, at dine børn ved, hvordan de: