Sådan foretager du en anmeldelse på PSN

Find ud af, hvordan du foretager anmeldelser på PlayStation®5-konsoller, PlayStation®4-konsoller og via PlayStation®App.

Du skal anmelde alle profiler, spillerindhold eller meddelelser sendt af andre spillere, hvis de overtræder vores servicebetingelser.

Sådan anmelder du en meddelelse på PS5-konsoller

1. Tryk på PS-knappen på din controller for at gå til kontrolcenteret, og vælg Game Base.
  2. Vælg ikonet Meddelelser, og fremhæv meddelelsen. Tryk på indstillingsknappen på din controller, og vælg Anmeld.
  3. Vælg Næste, og vælg årsagen til din anmeldelse.
  4. Følg vejledningen på skærmen.
    Du kan vælge at blokere brugeren i slutningen af anmeldelsen.
  1. Vælg Meddelelser på funktionsskærmen.
  2. Fremhæv meddelelsen, tryk på OPTIONS-knappen, og vælg derefter Anmeld.
  1. Vælg Næste, og vælg årsagen til din anmeldelse.
  2. Følg vejledningen på skærmen.
    Du kan vælge at blokere brugeren i slutningen af anmeldelsen.
  1. På startskærmen skal du trykke på ikon for Chat øverst til venstre.
  2. Tryk og hold nede på meddelelsen, og vælg Anmeld meddelelse.
  3. Vælg meddelelsen, og vælg årsagen til din anmeldelse.
  4. Følg vejledningen på skærmen.
    Du kan vælge at blokere brugeren i slutningen af anmeldelsen.

Sådan anmelder du en profil eller indhold på PS5-konsoller

1. Tryk på PS-knappen på din controller for at gå til kontrolcenteret, og vælg Game Base.
  2. Vælg ikonet Venner, og vælg Søg efter spillere for at søge efter og vælge en spiller, eller vælg en spiller fra din venneliste.
  3. Vælg … (Mere) > Anmeld, og vælg årsagen til din anmeldelse.
  4. Følg vejledningen på skærmen.
    Du kan vælge at blokere brugeren i slutningen af anmeldelsen.
  1. Vælg Venner fra funktionsskærmen.
  2. Vælg Søg for at søge efter og vælge en spiller, eller vælg spilleren på listen Alle venner.
  3. Tryk på OPTIONS-knappen, vælg Anmeld og årsagen til din anmeldelse.
  1. Følg vejledningen på skærmen.
    Du kan vælge at blokere brugeren i slutningen af anmeldelsen.
  1. På startskærmen skal du trykke på ikon for Venner øverst til højre.
  2. Vælg … (Mere) > Anmeld, og vælg årsagen til din anmeldelse.
  3. Følg vejledningen på skærmen.
    Du kan vælge at blokere brugeren i slutningen af anmeldelsen.

Sådan anmelder du en voice chat på PS5-konsoller

Anmeldelse af voice chat understøttes kun på PS5®-konsoller.

1. Tryk på PS-knappen på din controller for at åbne kontrolcenteret, og vælg det voice chat-kort, hvor samtalen fandt sted.
  2. Vælg ... (Mere) > Anmeld, og vælg årsagen til din anmeldelse.
  3. Følg instruktionerne på skærmen for at anmelde.
    Du kan vælge at blokere brugeren i slutningen af anmeldelsen.
  • Du kan rapportere et klip på 40 sekunder af de sidste 5 minutters tale (du kan kun skære 20 sekunder, men der tilføjes automatisk 10 sekunder før og efter det).
  • Vælg Jeg er ikke sikker, hvis du ikke ved, hvem der talte på det tidspunkt.
  • Voice chat-funktionen overvåger eller optager ikke aktivt dine samtaler. Vi optager kun anmeldelser om onlinemisbrug eller chikane med henblik på efterforskning.
  • Du kan stadig anmelde andre spillere, og spillere kan stadig anmelde dig, hvis du deaktiverer taledataindsamling. Hvis du aktiverer det, hjælper det Sony Interactive Entertainment med at forbedre stemmefunktioner som f.eks. chattransskription og stemmeinput.
  • Hvis du vil aktivere eller deaktivere stemmeindsamling, skal du gå til Indstillinger > Brugere og konti > Fortrolighed > Taledataindsamling.

Hvilket indhold kan jeg anmelde?

Anmeld altid det specifikke indhold, som du mener er i strid med servicebetingelserne. Du kan også blokere spillere for at forhindre yderligere interaktioner.

Indholdstype

PS5-konsol

PS4-konsol PlayStation App

Profilindhold

Skærmbilleder og videoer

Udsendelser og kommentarer

Gruppenavne, ikoner eller chatmeddelelser i Game Base

Tekstmeddelelser

Voice chats

- -

Venneanmodninger

-

Nyheder

-

Hvis du ser eller hører noget stødende, mens du spiller et spil, skal du bruge anmeldelsesfunktionen i spillet. Nogle spil har dog muligvis ikke en anmeldelsesfunktion.

Hvad sker der, når jeg sender en anmeldelse?

Moderatorerne gennemgår anmeldelser og afgør, om det anmeldte indhold overtræder servicebetingelserne. Hvis det gør det, fjerner vi indholdet og træffer de nødvendige foranstaltninger over for den spiller, der har delt det.

• Du modtager meddelelser, når en anmeldelse sendes, gennemgås og når vi foretager os noget.
  • Falske anmeldelser er et brud på vores servicebetingelser og kan resultere i, at din konto suspenderes midlertidigt eller permanent.