Skift indstillinger for personlige oplysninger på PSN

Sådan skifter du indstillinger for personlige oplysninger på PSN

Lær, hvordan du styrer, hvem der kan kommunikere med dig eller se din aktivitet på PlayStation™Network (PSN).

Sådan foretager du indstillinger for personlige oplysninger online

1. Gå til Kontohåndtering på en tilsluttet enhed.
  2. Vælg Indstillinger for personlige oplysninger.
  3. Vælg en funktion, du vil ændre indstillinger for personlige oplysninger for, og Rediger.
  4. Vælg, hvem du vil tillade i rullemenuen, og vælg Bekræft.
  1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Fortrolighed.
  2. Vælg Se og tilpas dine indstillinger for personlige oplysninger.
  3. Vælg et forudindstillet niveau for indstillinger for personlige oplysninger, eller vælg en funktion for at skifte indstillinger for personlige oplysninger.
  1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Indstillinger for personlige oplysninger, og indtast din adgangskode.

2. Vælg den funktion, du vil skifte indstillinger for personlige oplysninger for.

Sådan foretager du indstillinger for personlige oplysninger for børn

Hvis du er forælder eller værge, kan du vælge at foretage indstillinger for personlige oplysninger for dit barn. Du kan også vælge, hvilke indstillinger du vil tillade dit barn at ændre. Når dit barn ændrer en indstilling, modtager forældre/værger en meddelelse.

Hvad er PSN Indstillinger for personlige oplysninger?

Indstillinger for personlige oplysninger er knyttet til din konto. Hvis du ændrer indstillingerne for personlige oplysninger for din konto, vil disse ændringer blive afspejlet på alle enheder.

Du kan begrænse, hvor synlig du er for andre brugere på PlayStation Network, ved hjælp af indstillinger for personlige oplysninger. Du kan tilpasse følgende funktioner:

• Spil | Medier
    Vælg, hvem der kan se dine delte medier og seneste aktiviteter.

• Venner | Forbindelser
    Kontroller, hvem der kan sende dig venneanmodninger, følge din konto og se dine forbindelser.

• Personlige oplysninger | Meddelelser
    Vælg, hvem der kan se dit rigtige navn og kommunikere med dig.

Hvad er de forudindstillede indstillinger for personlige oplysninger på PS5-konsoller

Voksne spillere kan vælge mellem fire forudindstillede profiler.

1. Social og åben
    Du er åben for alle anmodninger og meddelelser. Alle spillere kan se dine profiloplysninger.
  2. Holdspiller
    Alle spillere kan se de fleste af dine profiloplysninger, men de skal mindst være venner af venner for at invitere dig til at chatte.
  3. Fokuseret på venner
    Kun dine venner kan se dine oplysninger og invitere dig til at chatte.
  4. Alene og fokuseret
    Ingen spillere kan se dine profiloplysninger eller invitere dig til at chatte, selvom du har tilføjet dem som ven.

Børn kan vælge en profil for personlige oplysninger, når de opretter en konto hos deres familieadministrator, men de kan ikke vælge mellem disse profiler for personlige oplysninger, når de har oprettet en konto.