Sådan aktiverer du en primær PS4-konsol

Find ud af, hvordan du aktiverer din primære PlayStation®4-konsol og aktiveringsgrænserne for dine PlayStation-konsoller.

Hvis du vil dele spil og abonnementsfordele på en PlayStation®5-konsol, skal du besøge guiden Konsoldeling og offlinespil nedenfor.

Sådan aktiverer du en primær PS4-konsol

Hver spiller kan have én PS4™-konsol aktiveret som den primære PS4-konsol for sin konto. Hvis det er din første PS4-konsol, aktiveres konsollen automatisk som din primære PS4-konsol.

1. Gå til Indstillinger Kontohåndtering Aktivér som din primære PlayStation 4.
  2. Vælg Aktivér eller Deaktiver.
  • Hvis du har aktiveret en anden PS4-konsol, skal du deaktivere din tidligere konsol for at aktivere en ny PS4-konsol.
  • Hvis du vil deaktivere en konsol, du ikke længere har adgang til, kan du deaktivere alle enheder via fjernadgang hver 6. måned.

Der er ingen primære aktiveringer på PlayStation®3-konsoller.

1. Vælg din lokale brugerkonto, og gå til PlayStation Network > Log ind > Kontohåndtering.
  2. Gå til Systemaktivering, og fremhæv "PS3".
  3. Vælg den type indhold, du vil aktivere til brug på din PlayStation 3-konsol.
  4. Vælg Aktivér system.
  5. Du får vist en meddelelse, som bekræfter, at din enhed nu er aktiveret, eller giver dig besked om, at du allerede har opbrugt det maksimale antal aktiveringer for den pågældende indholdstype.

Der er ingen primære aktiveringer på PlayStation® Vita/TV.

1. På dit PS Vita-system skal du trykke på Indstillinger > PlayStation Network > Systemaktivering.
  2. Vælg den type indhold, du vil have din PS Vita til at bruge – Spil eller Video.
  3. Tryk på Aktivér > OK.
  4. Du får vist en meddelelse, som bekræfter, at din enhed nu er aktiveret, eller giver dig besked om, at du allerede har opbrugt det maksimale antal aktiveringer for den pågældende indholdstype.

Hvad er en primær PS4-konsol?

Aktivering af en primær PS4-konsol forbinder konsollen med din konto og aktiverer disse funktioner:

Spillere på din konsol kan få adgang til: Primære PS4-konsolspillere kan:
  • Applikationer købt fra PlayStation™Store.
  • Automatisk download af forudbestillinger.
  • Nogle af fordelene ved dit PlayStation®Plus-abonnement.
  • Download købt indhold via fjernadgang i PlayStation®App.
  • Temaer købt i PlayStation Store.
  • Remote Play på andre enheder.
  • Hvis du har en familieadministratorkonto på din PS4-konsol, kan du konfigurere forældrekontrol og bestemme, hvilken slags indhold dine børn må få adgang til.

• Du kan finde flere oplysninger om aktivering af en primær PS4-konsol i onlinebrugerguiden.

Aktiveringsbegrænsninger for PlayStation

Du kan aktivere følgende konsoller på din konto:

Konsoltype Aktiveringsgrænser
PS5-konsol 1*
PS4-konsol 1
PS3-konsol 2
PlayStation® Vita 3

*Konsoldeling og offlinespil

• Du kan have en PS5®-konsol og en PS4-konsol aktiveret samtidig uden at deaktivere én af dem.
  • Hvis du bruger din konto på flere PS5-konsoller eller PS4-konsoller, kan du kun aktivere én hver.

Har du problemer?

1. Hvis du har en anden PS4-konsol aktiveret som din primære PS4-konsol, skal du deaktivere konsollen for at ændre aktiveringen.
  1. Se PSN-statussiden. Hvis du får vist advarsler, skal du vente, indtil tjenesten fungerer, og derefter prøve igen.
  1. Kontroller, at din konsol har den nyeste systemsoftware installeret.
  1. Sluk for routeren, og vent mindst 5 minutter. Genstart derefter routeren, og prøv igen.
  1. Hvis du oplever problemer med forbindelsen, kan du finde løsninger til forbindelsen til din konsol nedenfor.
  1. Genstart konsollen.
  1. Tjek, om den primære kontobruger har købt indholdet.
  1. Hvis spillet eller fordelen er inkluderet som en del af dit PlayStation®Plus-abonnement, skal du sørge for, at abonnementet er aktivt. Hvis du leder efter et PlayStation Plus-spil, skal du kontrollere, at det stadig er tilgængeligt ved at besøge PlayStation Plus-guiden.
  1. Hvis spillet ejes af en anden, der deler konsollen, skal du sørge for, at vedkommende har aktiveret konsollen som en primær PS4-konsol.
  1. Hvis du ser et hængelåsikon ved siden af et spil, skal du se trin til fejlfinding i guiden nedenfor.