Sådan fejlfinder du problemer efter ændring af dit online-id

Find ud af, hvordan du løser tekniske problemer, f.eks. mistede data eller skjulte trofæer, der skyldes en ændring af online-id'et til PlayStation™Network (PSN™).

Sådan fejlfinder du problemer efter ændring af dit online-id

• Ændring af dit online-id kan nogle gange forårsage problemer, f.eks. mistede spilfremskridt, funktionalitet og indhold.
    Hvis du har problemer efter at have ændret dit online-id, skal du kontakte PlayStation Support ved hjælp af linket nederst på denne side så hurtigt som muligt for at få hjælp til at skifte tilbage til dit oprindelige online-id.
  • Det er gratis at skifte tilbage til dit oprindelige online-id og burde kunne løse de fleste problemer.

Online-id er nu Temp-xxxxxx

Hvis dit online-id blev ændret til Temp-xxxxxx, skal du følge guiderne nedenfor.

Hvis du opdager, at dit online-id er blevet ændret til Temp-xxxxxx, betyder det, at vi har modtaget en bekræftet rapport fra en anden spiller om, at dit online-id har overtrådt vores Vilkår for anvendelse. Se vores Servicebetingelser for at få flere oplysninger.

• Kontakt PlayStation Support ved hjælp af linket nederst på denne side for at skifte tilbage til dit oprindelige online-id, så længe det ikke overtræder vores Vilkår for anvendelse.
  • Du kan også ændre dit online-id fra Temp-xxxxxx til et nyt.

Dit originale online-id er blevet anmeldt som upassende. Denne type ændring af et online-id kan ikke fortrydes.

• Du kan skifte dit online-id fra Temp-xxxxxx ved at følge guiden nedenfor.
  • Hvis du stadig har problemer med mistede data eller indhold på din konto, skal du kontakte PlayStation Support ved hjælp af linket nederst på denne side.

Uønsket ændring af online-id

Hvis du opdager, at dit online-id er blevet ændret og mener, at det er blevet ændret af en anden, skal du følge nedenstående trin for at sikre din konto.

1. Skift din adgangskode.
  1. Skift dit logon-id (e-mailadresse).
  1. Hvis du ikke har aktiveret totrinsbekræftelse, anbefaler vi, at du konfigurerer den for at forbedre din kontosikkerhed.

Når du har sikret din konto, skal du kontakte PlayStation Support ved hjælp af linket nederst på denne side for at vende tilbage til dit oprindelige online-id.

Hvis du ikke kan få adgang til din konto, skal du kontakte PlayStation Support ved hjælp af linket nederst på denne side for at få hjælp til at sikre din konto og skifte tilbage til dit oprindelige online-id.

Online-id er ikke opdateret

Det kan tage lidt tid for nogle applikationer eller tjenester at opdatere til dit nye online-ID. Hvis dit nye online-id ikke vises efter en uge, bedes du kontakte PlayStation Support via linket nederst på denne side.