Sådan ændrer du dit online-id til PSN

Find ud af, hvordan du skifter dit online-id på PlayStation™Network (PSN), og hvad du skal gøre, hvis du oplever problemer ved skift af et online-id.

Sådan ændrer du dit online-id til PSN

Du kan ændre dit online-id, så mange gange du vil. Første gang er gratis. Der bliver opkrævet et gebyr for yderligere ændringer.

1. Log på Kontohåndtering og vælg Profil i sidebjælken.
  2. Vælg Rediger ved siden af dit nuværende online-id.
  3. Indtast et nyt online-id, og vælg Kontroller tilgængelighed. Hvis dit nye online-id er tilgængeligt, skal du vælge Fortsæt.
  4. Vælg, om du vil have vist dit gamle online-id ved siden af dit nye online-id i 30 dage.
  5. Bekræft købet af dit nye online-id. Når du har gennemført ændringsprocessen, vil du blive logget ud af alle enheder.
  1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Konto > Profil > Online-id
  2. Indtast et nyt online-id. Hvis dit nye online-id er tilgængeligt, skal du vælge Bekræft.
  3. Vælg, om du vil have vist dit gamle online-id ved siden af dit nye online-id i 30 dage.
  4. Vælg Bestil og betal for at bekræfte dit køb. Når du har gennemført ændringsprocessen, vil du blive logget ud af alle enheder.
  1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Kontoinformation > Profil > Online-id
  2. Indtast et nyt online-id. Hvis dit online-id er tilgængeligt, skal du vælge Fortsæt.
  3. Vælg, om du vil have vist dit gamle online-id ved siden af dit nye online-id i 30 dage.
  4. Bekræft dit køb. Når du har gennemført ændringsprocessen, vil du blive logget ud af alle enheder.
  1. Gå til menuen Spil ved at trykke på controller-ikonet.
  2. Gå til din profil ved at vælge dit profilbillede.
  3. Vælg Rediger profil, og indtast din adgangskode.
  4. Vælg Rediger ved siden af dit online-id.
  5. Indtast et nyt online-id, og vælg Kontroller tilgængelighed. Hvis dit nye online-id er tilgængeligt, skal du trykke på Fortsæt.
  6. Vælg, om du vil have vist dit gamle online-id ved siden af dit nye online-id i 30 dage.
  7. Afslut købet af dit nye online-id. Når du har gennemført ændringsprocessen, vil du blive logget ud af alle enheder.
  • PlayStation®3- og PlayStation®Vita-spil og -apps understøtter ikke funktionen til ændring af online-id'et.

Sådan skifter du dit online-id

• PlayStation®4-spil kan opleve problemer efter en ændring af et online-id. Kontrollér, om dit spil er blevet testet på listen over spil, der er testet med funktionen til ændring af online-id.

• Hvis du oplever tekniske problemer, kan du gå tilbage til dit originale online-id gratis. Gendannelse bør løse de fleste problemer, der er forårsaget af en ændring af online-id.
  • Hvis dit nye online-id overtræder vores vilkår for anvendelse, ændres det til temp-xxxxxx. Du kan ændre det til et nyt online-id eller vende tilbage til dit oprindelige id.

Ofte stillede spørgsmål

• Den første ændring er gratis, men der opkræves et gebyr for yderligere ændringer. Du kan ændre dit online-id, så mange gange du vil.
  • Når du vælger dit nye online-id, har du mulighed for at vise dit forrige online-id på din profil i 30 dage. Du skal vælge denne mulighed i løbet af ændringsprocessen.
  • Nej, online-id'er kan ikke ændres for børnekonti. Få mere at vide om de funktioner, der er tilgængelige for hver type familiemedlem, i guiden nedenfor.
  • Børnemedlemmer kan opgradere til en voksenkonto, når de er gamle nok.

Hvad er et online-id?

Et online-id er et unikt visningsnavn, der bruges til at identificere dig på PSN. Du kan kontrollere dit nuværende online-id ved at besøge din profil på din konsol eller PlayStation®App.

• Afhængigt af dine indstillinger for personlige oplysninger kan venner og andre brugere kontrollere din onlinestatus, aktiviteter og profil ved at finde dig med dit online-id.
  • Dit logon-id er den e-mailadresse, du bruger til at logge ind på PSN.

Har du problemer med dit online-id?

• Det kan tage lidt tid for nogle spil, applikationer og tjenester at opdatere til dit nye online-id. I nogle tilfælde kan det tage op til en uge, før ændringen registreres.
  • Hvis du har problemer efter ændring af dit online-id, kan du se trin til fejlfinding i guiden nedenfor.
  • Hvis dit online-id ændres uden din tilladelse, skal du forsøge at gendanne din konto ved at følge guiden nedenfor.