Sådan blokerer eller fjerner du blokeringen af spillere på PSN

Lær, hvordan du bruger din PlayStation®-konsol til at blokere eller fjerne blokeringen af spillere på PlayStation™Network (PSN).

Sådan blokerer du en spiller på din PS5-konsol

1. Tryk på PS-knappen på din controller for at åbne kontrolcenteret, og vælg Game Base.
  2. På fanen Venner skal du vælge en spiller på listen eller søge efter en spiller.
    Du kan også vælge spillere fra fanen Parties ved at vælge et party og derefter spilleren fra medlemslisten.
  3. På spillerens profil skal du vælge ... (Mere) > Bloker.
  1. Vælg Venner fra funktionsskærmen.
  2. Søg efter spillerens online-id, eller vælg spilleren fra din liste over Alle venner.
  3. Vælg ... (Mere) > Bloker.
  1. På startskærmen skal du trykke på ven-ikonet øverst til højre.
  2. Vælg eller søg efter en spiller.
  3. På spillerens profil skal du vælge … (Mere) > Bloker.

Sådan fjerner du en blokering af en spiller på din PS5-konsol

1. Tryk på PS-knappen på din controller for at åbne kontrolcenteret, og vælg Game Base.
  2. Tryk på indstillingsknappen på din controller, og vælg derefter Gå til Game Base
  3. Vælg Game Base-indstillinger.
  1. Vælg Blokerede spillere, og vælg derefter Fjern blokering ved siden af den blokerede spiller.

Hvis du vil tilføje spilleren, du har fjernet blokeringen fra, til din liste over Venner, skal du sende en ny venneanmodning.

1. Vælg Venner fra funktionsskærmen.
  2. Tryk på OPTIONS-knappen på din controller, og vælg Blokerede spillere.
  1. Vælg spilleren, og vælg Fjern blokering.

Hvis du vil føje denne spiller til din liste over Venner, skal du sende en ny venneanmodning.

Hvad sker der, hvis jeg blokerer en spiller?

Blokerede spillere og du (den, der blokerer) kan ikke gøre følgende:

• Se hinandens profiler, aktivitet eller personlige oplysninger.
  • Tilføje hinanden til parties eller se hinandens skærm under Del skærm.
  • Hvis en blokeret spiller føjes til din gruppe af en anden spiller, kan I ikke se hinandens meddelelser.
  • Hvis du er i den samme party-chat, kan I ikke høre hinandens stemmer eller se hinandens skærme under Del skærm.

Sådan begrænser du de spillere, der kan interagere med dig

Du kan bruge indstillinger for personlige oplysninger til at begrænse, hvem der kan sende dig venneanmodninger eller meddelelser. Hvis du f.eks. ikke ønsker at modtage beskeder fra personer, du ikke kender, kan du indstille dine indstillinger for personlige oplysninger til Kun venner.

Relaterede artikler om PlayStation Safety

Nogle af de mest almindelige spørgsmål, du måtte have om sikkerhed på PSN, er dækket nedenfor.