Sådan konfigurerer du totrinsbekræftelse på PlayStation Network

Lær, hvordan du konfigurerer og deaktiverer totrinsbekræftelse, og hvor du finder sikkerhedskopikoder til totrinsbekræftelse på PlayStation®5-konsoller og PlayStation®4-konsoller.

Sådan indstiller du totrinsbekræftelse og registrerer sikkerhedskopikoder

Når du indstiller totrinsbekræftelse, kan du modtage bekræftelseskoder enten via sms eller ved at bruge en godkenderapp.

1. Log ind på Kontohåndtering, og vælg Sikkerhed.
  2. Ved siden af Status for totrinsbekræftelse skal du vælge Rediger.
  3. Vælg en bekræftelseskodeGodkenderapp eller Sms.
  4. Indtast dit mobilnummer, eller scan QR-koden med godkenderappen.
    Hvis QR-koden ikke virker, skal du kopiere og indsætte den alfanumeriske kode i din app.
  5. Indtast den bekræftelseskode, du modtager via sms eller app, og vælg Aktivér.
  6. Registrer dine sikkerhedskopikoder
  1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Sikkerhed > Totrinsbekræftelse

2. Vælg en bekræftelsesmetode: Godkenderapp eller Sms.

3. Indtast dit mobilnummer, eller scan QR-koden med godkenderappen.
    Hvis QR-koden ikke virker, skal du indtaste den alfanumeriske kode i din app.

4. Indtast den bekræftelseskode, du modtager via sms eller app, og vælg Aktivér.

5. Registrer dine sikkerhedskopikoder.
  1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Kontoinformation > Sikkerhed > Totrinsbekræftelse.

2. Vælg en bekræftelsesmetode: Godkenderapp eller Sms.

3. Indtast dit mobilnummer, eller scan QR-koden med godkenderappen.
    Hvis QR-koden ikke virker, skal du indtaste den alfanumeriske kode i din app.

4. Indtast den bekræftelseskode, du modtager via sms eller app, og vælg Aktivér.

5. Registrer dine sikkerhedskopikoder.

Du kan også skifte til godkendelse med adgangsnøgle for at få en hurtig og sikker log ind-oplevelse.

Hvilken bekræftelsesmetode kan jeg bruge?

• Godkenderapps er praktiske til at identificere dig på sikker vis.
  • Download en godkenderapp (f.eks. Authy, Google Authenticator eller Microsoft Authenticator) til din telefon eller tablet for nem adgang.
  • Når den er indstillet, kan du modtage og indtaste en bekræftelseskode, når totrinsbekræftelse er påkrævet.
  • Indtast et mobilnummer, eller vælg et eksisterende under indstillingen.
  • Når det er indstillet, kan du modtage en bekræftelseskode via sms, som du kan indtaste, når totrinsbekræftelse er påkrævet.

Du kan ændre din metode til totrinsbekræftelse til enhver tid. Deaktiver din aktuelle totrinsbekræftelse, og genaktiver totrinsbekræftelse for at vælge den ønskede bekræftelsesmetode.

Sådan bruger du totrinsbekræftelse på PSN

1. Indtaste din kontoadgangskode og dit logon-id (e-mailadresse).

2. Indtaste bekræftelseskoden fra din godkenderapp eller den sms, der blev sendt til dit registrerede mobiltelefonnummer*.

* Bekræftelseskoden er gyldig i 10 minutter efter dit loginforsøg. Hvis din kode er udløbet, skal du vælge Send kode igen fra loginskærmbilledet for at få en ny kode.

• Når du logger på første gang efter at have aktiveret totrinsbekræftelse.

• Når du logger på efter manuelt at have logget ud af PlayStation Network.

• Når du nulstiller din kontoadgangskode.

• Når du ændrer dit logon-id (e-mailadresse) eller online-id.

Sådan finder du dine sikkerhedskopikoder til totrinsbekræftelse

Hvis du mister adgangen til dit mobilnummer for totrinsbekræftelse, kan du få adgang til din konto, hvis du har gemt dine sikkerhedskopikoder.

1. Log ind på Kontohåndtering, og vælgSikkerhed.

2. Vælg Sikkerhedskopikoder. Skriv dem ned, og sørg for at opbevare dem et sikkert sted til senere brug.

• Hvis du ikke kan logge ind på din konto, kan du ikke kontrollere dine sikkerhedskopikoder online.
  • Uden disse koder skal du bekræfte din identitet for at gendanne kontoen.

Sådan deaktiverer du totrinsbekræftelse online

1. Log ind på Kontohåndtering på en tilsluttet enhed, og vælg Sikkerhed.
  2. Ved siden af Status for totrinsbekræftelse skal du vælge Rediger > Deaktiver.
  1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Sikkerhed.
  2. Vælg Totrinsbekræftelse og indstil Status til Deaktiveret.
  1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Kontoinformation > Sikkerhed.

2. Vælg Totrinsbekræftelse, og indstil Status til Inaktiv.

Hvis du ikke har adgang til din konto og ikke kan deaktivere totrinsbekræftelse, skal du se guiden nedenfor for at gendanne din konto.

Har du problemer med totrinsbekræftelse?

Hvis du har problemer med at logge ind med totrinsbekræftelse, kan du besøge vejledningen nedenfor.