PlayStation®Now för datorer

Ta reda på hur du köper PlayStation Now på datorn, vilka spel du kan streama och hur du navigerar i appen PlayStation Now.

Krav för PlayStation Now på PC

• Bredband med minst en hastighet på 5 Mbit/s – trådanslutning rekommenderas.
  • Ett vuxenkonto för PlayStation™Network.
  • Ett registrerat betalningssätt.
  • En kompatibel handkontroll.
Minimikrav
  • Windows 8.1 eller 10
  • Core i3 2,0 GHz
  • 300 MB tillgängligt minne
  • 2 GB RAM-minne
  • Ljudkort, USB-port
Rekommenderade specifikationer
  • Windows 8.1 eller 10
  • 3,5 GHz Intel Core i3 eller 3,8 GHz AMD A10 eller snabbare
  • 300 MB tillgängligt minne eller mer
  • 2 GB eller mer RAM-minne
  • Ljudkort, USB-port

Ladda ned appen PlayStation Now till datorn

1. Ladda ned och installera datorappen.
  2. Installera eventuella drivrutiner genom att följa anvisningarna på skärmen.

Anmäl dig för PlayStation Now

1. Starta appen och logga in på ditt konto eller skapa ett konto om du inte redan har ett.
  2. Anslut en kompatibel handkontroll till datorn. Du kan navigera på PS Now med en handkontroll eller med tangentbord och mus, men du behöver en kompatibel handkontroll för att kunna spela.
  3. Anmäl dig för en kostnadsfri provversion eller ett betalt PS Now-abonnemang. Du kan inte testa en kostnadsfri provversion om du har testat PS Now tidigare.
  4. Välj ett spel att börja streama.
PlayStation Now-abonnemang är löpande abonnemang som debiteras varje månad. Om du inte säger upp ditt PS Now-abonnemang före slutet av den kostnadsfria provperioden förnyas abonnemanget och fortsätter tills du säger upp det.

Datorkompatibla handkontroller för PlayStation Now

• Trådlös DUALSHOCK®4-handkontroll

Använda ett headset och en mikrofon med PlayStation Now för datorer

• Spelljudet spelas upp via datorhögtalarna eller hörlurarna vilket innebär att du inte kan ansluta headset till handkontrollen.
  • Det finns inga partychattfunktioner i PlayStation Now för datorer.

Spara och överföra PlayStation Now-speldata

Läs i guiden nedan om hur du sparar spel när du spelar PlayStation Now på en PS5-konsol, PS4-konsol eller dator och hur du överför sparade data mellan streamade och nedladdade PlayStation Now-spel.