PS Now-kompatibla handkontroller

PlayStation™Now-kompatibla handkontroller

Ta reda på vilka handkontroller som kan användas med PS Now på PlayStation®5-konsoler, PlayStation®4-konsoler och PC.

PlayStation Now-kompatibla handkontroller

• Trådlösa DUALSHOCK®4-handkontroller
  • Trådlösa DualSense™-handkontroller
  • Trådlösa DUALSHOCK 4-handkontroller
  • Trådlösa DUALSHOCK 4-handkontroller

Ansluta trådlösa handkontroller till en PC

• Du kan ansluta en trådlös DUALSHOCK 4-handkontroll till en Windows-dator via Bluetooth eller med en kompatibel mikro-USB-kabel.

Var finns START- och SELECT-knapparna för PS3-spel?

Vi har kopplat dessa PS3-kommandon till styrplattan på den trådlösa handkontrollen. Klicka på vänster sida för att utföra kommandot för SELECT och på höger sida för att utföra kommandot för START, på samma sätt som på den trådlösa handkontrollen DUALSHOCK 3. Du måste klicka på styrplattan. Det fungerar inte att peka eller trycka på den.

Ansluta trådlösa handkontroller till PS5- och PS4-konsoler

Om du vill parkoppla en trådlös handkontroll till PS5- eller PS4-konsolen ansluter du den via USB. När du har parkopplat dem kan du använda handkontrollen trådlöst.