PlayStation Plus-support

Läs mer om funktionerna och förmånerna med PlayStation®Plus, som onlinespel för flera spelare, molnlagring och månatliga spel.

Vad är PlayStation Plus?

PlayStation®Plus är en abonnemangstjänst från PlayStation som ger dig tillgång till spel, onlinespel för flera spelare och exklusivt innehåll. Det finns tre olika medlemskapsnivåer för PlayStation Plus-abonnemanget.

PS Plus Essential

PS Plus Extra

PS Plus Premium

Onlinespel för flera spelare

x

x

x

Månatliga spel

x

x

x

Exklusiva rabatter

x

x

x

Exklusivt spelinnehåll

x

x

x

100 GB molnlagringsutrymme

x

x

x

Share Play

x

x

x

Spelkatalogen

x

x

Klassikerkatalogen

x

Strömning via molnet*

x

Provversioner

x

* För strömning via molnet krävs internethastighet på minst 5 Mbit/s (15 Mbit/s för 1080p).

Om du vill ha mer information om PlayStation Plus-förmåner och hur du får tillgång till PlayStation Plus-spel klickar du på länken nedan.

Abonnera på PlayStation Plus online

1. Välj en PlayStation Plus-medlemskapsnivå.
  2. Följ anvisningarna på skärmen för att konfigurera ditt abonnemang.
  1. På hemskärmen för dina spel rullar du åt höger och väljer PlayStation Plus-ikonen.
  2. Följ anvisningarna på skärmen för att konfigurera ditt abonnemang.
  1. På funktionsskärmen bläddrar du åt höger och väljer PlayStation Plus-ikonen.
  2. Följ anvisningarna på skärmen för att konfigurera ditt abonnemang.

Krav för PlayStation Plus

• Om du vill gå med i PlayStation Plus måste du ha ett konto som du skapade när du var äldre än sju år.
  • Om du vill dela dina PlayStation Plus-förmåner med andra spelare som använder samma konsol som du aktiverar du Konsoldelning och offlinespel på din PlayStation®5-konsol alternativt så aktiverar du en primär PlayStation®4-konsol.

• PlayStation Plus är kopplat till ditt konto. Om du är PlayStation Plus-medlem på din PS4™-konsol eller en annan PlayStation-enhet kan du använda samma medlemskap på din PS5™-konsol. Du loggar bara in på ditt konto på PS5-konsolen för att ta del av medlemskapets förmåner.

Hantera ditt PlayStation Plus-abonnemang

Om du vill ha mer information om hur du kontrollerar ditt PlayStation Plus-betalningsdatum, ändrar ditt medlemskap eller säger upp ditt abonnemang läser du i guiderna nedan.

Dela ditt PlayStation Plus-abonnemang

Som PlayStation Plus-abonnent kan du dela utvalda förmåner på din primära PS4-konsol och en PS5-konsol om du aktiverar Konsoldelning och offlinespel

Ingår onlinespel för flera spelare i PlayStation Plus?

För de flesta PS4- och PS5-spel måste du ha ett PlayStation Plus-abonnemang för att kunna spela onlinespel för flera spelare. För vissa spel krävs inget abonnemang. Titta på PlayStation™Store för att ta reda på om PlayStation Plus krävs för onlinespel.

Nätverksfunktioner som onlinespel för flera spelare kan omfattas av åldersbegränsningar baserat på barnets ålder och inställningarna för föräldrakontroller.

Ingår molnlagring i PlayStation Plus?

Med PlayStation Plus-molnlagringen får du tillgång till 100 GB onlinelagringsutrymme som du kan använda för onlinelagring för PS5- och PS4-konsoler. Du kan lagra upp till 1 000 sparade PS4-datafiler.

Ingår Share Play i PlayStation Plus?

Share Play är en PlayStation Plus-funktion som du kan använda för att bjuda in en onlinevän att titta på eller delta i dina spelsessioner. Spelet fjärrströmmas och din vän behöver inte ha spelet själv.