Komplimanger på PS5-konsoler

Så här ger du komplimanger på PS5-konsoler

Ta reda på hur du skickar komplimanger och hur du ser dina mottagna komplimanger på PlayStation®5-konsoler.

Vad är komplimanger på PS5™-konsolen?

I vissa flerspelarspel online kan du ge feedback till personer som du spelar med. Fick du en positiv upplevelse när du spelade med någon online? Visa din uppskattning genom att skicka en komplimang.

Så här skickar du komplimanger på PS5-konsoler

1. När du har spelat klart en flerspelarmatch online följer du instruktionerna på skärmen.
    Skärmen Ge komplimang visas.
  2. Välj en spelare att skicka komplimangen till. Välj en komplimang du vill skicka.
  3. Komplimangen skickas.
  • Alla komplimanger skickas anonymt.
  • Du kan inte skicka mer än en komplimang till samma spelare inom samma 12-timmarsperiod.
  • Du kan inte skicka komplimanger till dina vänner eller spelare som du har blockerat.

Så här kontrollerar du komplimanger du har fått på PS5-konsolen

1. Välj din profilbild på hemskärmen eller kontrollcentret och välj sedan Profil
  2. Välj Komplimanger
  3. Nu kan du se hur många komplimanger av varje typ du har fått – hjälpsam, välkomnande, sportslig och ledare.
  • Du kan se andra spelares komplimanger på deras profilskärm.
  • Du kan ändra inställningarna för komplimanger genom att gå till hemskärmen och välja Inställningar > Aviseringar.