Hämta PlayStation™Now-spel till PlayStation®5 och PlayStation®4

Hämta PlayStation™Now-spel till PlayStation®5 och PlayStation®4

Ta reda på hur du hämtar PlayStation Now-spel till PS5™- och PS4™-konsoler och hur du hanterar sparade data i och mellan strömmade och hämtade PS Now-spel.

Hämta PlayStation Now-spel till PS5 och PS4

När du bläddrar bland PlayStation Now-spelen visas en tagg i förhandsgranskningsfönstret som anger om spelet kan hämtas. Du hämtar ett spel genom att välja det och välja Ladda ned.

• Du kan hämta så många spel du vill, beroende på hur mycket lagringsutrymme du har på systemet.
  • När du spelar ett hämtat spel måste du ansluta till PlayStation™Network minst en gång i veckan så att vi kan validera ditt PlayStation Now-abonnemang och upprätthålla din tillgång till spelet.
  • Sparade data överförs inte automatiskt mellan strömmade och hämtade PS Now-spel.
  • Den här funktionen är inte tillgänglig för PS Now på PC.

Var hittar jag mina hämtade PlayStation Now-spel?

Du hittar hämtade PS Now-spel via PS Now-appen eller direkt i spelbiblioteket:

• PS Now-appen
    Öppna appen > Bläddra bland spel > välj spel > Starta spelet.

• PS5-biblioteket
    Gå till Hem för spel > Spelbibliotek > PlayStation Now > och välj spelet för att starta det.

• PS4-biblioteket
    Gå till Bibliotek > Spel > och välj spelet för att starta det.

Kan jag strömma PlayStation Now-spel som jag har hämtat?

Ja. Du kan strömma spel som du har hämtat genom att starta dem via PS Now-appen på PS5, PS4 eller PC. Om du vill behålla dina spelframsteg måste du överföra de senaste sparfilerna från det hämtade spelet till strömningstjänsten PS Now.

Hur fungerar hämtmaterial och andra speltillägg för hämtade PS Now-spel?

Du kan köpa hämtmaterial och andra speltillägg från PlayStation™Store och använda dem med spel du hämtat från PlayStation Now. Om ditt PlayStation Now-abonnemang löper ut förlorar du åtkomsten till det hämtade spelet och till det hämtmaterial och de speltillägg som är kopplade till det. Teckna ett nytt abonnemang på PlayStation Now eller köp spelet så kan du använda hämtmaterialet och speltilläggen.

Kan jag använda PS VR och andra tillbehör med spel jag hämtat från PS Now?

Du kan använda alla de tillbehör som spelet har funktioner för i de spel du hämtat via PS Now.