Logga in på och ut från PSN

Logga in på och ut från PlayStation™Network

Läs om hur du loggar in på och ut från PlayStation Network på PS5™-konsoler, på PS4™-konsoler och i webbläsare.

PlayStation™Network (PSN) är en onlinetjänst som ger dig tillgång till fler funktioner på din konsol. Om du vill logga in på PSN måste du ha ett konto och en internet-anslutning.

Logga in på PlayStation Network

• Inloggningsskärmen visas när du försöker få åtkomst till onlinefunktioner eller -tjänster på din PS5-konsol.

• Du kan även få tillgång till inloggningsskärmen genom att gå till hemskärmen och välja Inställningar > Användare och konton > Konto > Logga in.

1. Gå till Inställningar > Kontohantering > Logga in
  2. Ange ditt inloggnings-ID (din e-postadress) och ditt lösenord och välj sedan Bekräfta

Om PlayStation 4-konsolen inte är aktiverad som din primära PS4-konsol visas en fråga om du vill aktivera den. Välj Ja eller Aktivera inte.

Logga ut från PlayStation Network

• Gå till Inställningar > Användare och konton > Övrigt > Logga ut.

• Gå till Inställningar > Kontohantering > Logga ut.

Logga ut från PlayStation Network på alla enheter

Om du inte har fysisk åtkomst till din PlayStation-konsol kan du använda Kontohantering online till att logga ut från alla dina enheter.

1. Logga in på Kontohantering.

2. Välj Säkerhet i det vänstra sidofältet.

3. Välj Logga ut från alla enheter längst ned på sidan.

Logga in med 2-stegsverifiering

Om du vill logga in på PlayStation-konsolen när 2-stegsverifiering är aktiverat måste du ange ett lösenord och en verifieringskod som skickas till din mobiltelefon via en autentiseringsapp eller ett sms-meddelande. Om du vill aktivera den här säkerhetsfunktionen läser du i guiden för 2-stegsverifiering.