Obs!
- Om du ändrar din onlinestatus när du är inloggad på flera PlayStation®5-konsoler, eller på en PS5™- och en PlayStation®4-konsol, ändras din onlinestatus på alla enheter.
- När du spelar ett spel kan du visas som online för de andra spelarna.
- Om du loggar in på PlayStation på en PlayStation®3-konsol, ett PlayStation®Vita-system eller PlayStation®TV visas du som online.
- Även om du har angett din status till Upptagen eller Visa som offline kan andra spelare bjuda in dig till röstchattar och onlinespel.
- Nästa gång du loggar in har du samma onlinestatus som när du loggade ut.