Lagre og overføre progresjon for PlayStation™Now

Finn ut hvordan du lagrer spill når du spiller PS Now på PS5, PS4 eller PC, og hvordan du overfører lagrede data mellom strømmede og nedlastede PS Now-spill.

Hvordan lagrer PlayStation Now innhold?

Lagrede PS Now-data fungerer annerledes avhengig av om du strømmer eller spiller et nedlastet spill.

Hvis du strømmer et PS Now-spill, blir lagringen lagret i PlayStation Now-appen. Du kan hente strømmen på en annen enhet og fortsette spillingen uten at du trenger å gjøre noe mer.

Hvis du spiller et nedlastet PS Now-spill, blir lagringen lagret i PS5™- eller PS4™-konsollagringen.

Playstation®Plus -skylagring er en mellomting mellom de to lagringstypene. Lagrede data blir ikke automatisk overført mellom strømmede og nedlastede spill. Overfør lagrede data fra det strømmede PS Now-spillet til det nedlastede PS Now-spillet (eller omvendt) for å fortsette der du slapp.

1. Last opp lagret PS Now-data til nettskylagringen

Først må du laste opp lagrede data til PlayStation Plus-nettskylagringen:

Strømme PS Now-spill
  1. Begynn å strømme spillet > Trykk på PS-knappen > Administrasjon av lagrede data for program.
  2. Velg Lagret data på PS Now > Kopier til online-lagring.
Laste ned PS Now-spill

PS5

1. Gå til Innstillinger > Spill/apper og lagret data.
  2. Velg Lagret data (PS4).
  3. Velg Konsollagring og velg et PS Now-spill > Last opp til nettskylagring.
  1. Uthev spillet i Bibliotek > trykk på options-knappen > Last opp / last ned lagret data
  2. Velg de lagrede dataene, og velg Last opp.

2. Laste ned lagret data fra nettskylagring

Når PS Now-lagringsfilen er i nettslylagringen, kan du laste den ned fra skyen på en annen enhet og fortsette spillingen:

Strømme PS Now-spill
  1. Begynn å strømme spillet > Trykk på PS-knappen > Administrasjon av lagrede data for program
  2. Velg Lagret data i online-lagring > Kopier til PS Now
Laste ned PS Now-spill

PS5

1. Gå til Innstillinger > Spill/apper og lagret data.
  2. Velg Lagret data (PS4).
  3. Velg Nettskylagring og velg et PS Now-spill > Last ned til konsollagring.
  1. Uthev appen i Bibliotek > trykk på options-knappen > Last opp / last ned lagret data.

2. Velg de lagrede dataene for spillet, og velg Last ned.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se veiledningen for PS Plus-nettskylagring.