PlayStation®Now på PC

Finn ut hvordan du kjøper PlayStation Now ved hjelp av en PC, hvilke spill som kan strømmes, og hvordan du navigerer i PlayStation Now-programmet.

Krav for PlayStation Now på PC

• Bredbånd med en minimumshastighet på 5 Mbps – en kablet tilkobling anbefales.
  • En voksenkonto for PlayStation™Network.
  • En registrert betalingsmetode.
  • En kompatibel kontroller.
Minstekrav
  • Windows 8.1 eller 10
  • Core i3 2.0 GHz
  • 300 MB med tilgjengelig lagringsplass
  • 2 GB RAM
  • Lydkort; USB-port
Anbefalte spesifikasjoner
  • Windows 8.1 eller 10
  • 3,5 GHz Intel Core i3 eller 3,8 GHz AMD A10 eller raskere
  • 300 MB eller mer med tilgjengelig lagringsplass
  • 2 GB eller mer med RAM
  • Lydkort; USB-port

Last ned PlayStation Now-programmet på PC-en

1. Last ned og installer PC-programmet.
  2. Installer drivere ved å følge instruksjonene på skjermen.

Registrer deg for PlayStation Now

1. Start programmet, logg på kontoen din, eller opprett en konto hvis du ikke allerede har en.
  2. Koble en kompatibel kontroller til PC-en. Du kan bla gjennom PS Now med en kontroller eller tastatur/mus, men du trenger en kompatibel kontroller for å kunne spille.
  3. Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode eller et betalt PS Now-abonnement. Du er bare kvalifisert til en kostnadsfri prøveperiode hvis du aldri har prøvd PS Now før.
  4. Velg spillet for å begynne strømmingen.
Merk at PlayStation Now-abonnement er et løpende abonnement med en månedlig abonnementspris. Hvis du ikke sier opp PS Now-abonnementet før prøveperioden utløper, fornyes abonnementet og fortsetter til det sies opp.

Kompatible kontrollere for PlayStation Now på PC

• Trådløs DUALSHOCK®4-kontroller

Bruke hodesett og mikrofon med PlayStation Now på PC

• Spillyd kommer gjennom PC-høyttalerne eller hodetelefonene dine, noe som betyr at du ikke kan koble hodesettet til kontrolleren.
  • PlayStation Now for PC støtter for øyeblikket ikke gruppechatfunksjoner.

Lagre og overfør PlayStation Now-progresjon

Se veiledningen vår for å finne ut hvordan du lagrer spill når du spiller PlayStation Now på PS5-konsoller, PS4-konsoller eller PC, og hvordan du overfører lagrede data mellom strømmede og nedlastede PlayStation Now-spill.