Kompatible kontrollere for PS Now

PlayStation™Now -kompatible kontrollere

Finn ut hvilke kontrollere som er kompatible med PS Now på PlayStation®5-konsoller, PlayStation®4-konsoller og PC.

PlayStation Now-kompatible kontrollere

• Trådløse DUALSHOCK®4-kontrollere
  • Trådløse DualSense™-kontrollere
  • Trådløse DUALSHOCK 4-kontrollere.
  • Trådløse DUALSHOCK 4-kontrollere

Koble trådløse kontrollere til PC

• Du kan koble en trådløs DUALSHOCK 4-kontroller til en Windows-PC via Bluetooth eller en kompatibel USB-mikrokabel.

Hvor er START- og SELECT-knappen for PS3-spill?

Vi har tilordnet disse PS3-kommandoene til styreplaten på den trådløse kontrolleren. Klikk på venstre side for SELECT og høyre side for START, akkurat som på DUALSHOCK 3-kontrolleren. Sørg for at du klikker på styreplaten, siden dette ikke fungerer hvis du berører eller trykker på den.

Koble trådløse kontrollere til PS5- og PS4-konsoller

Hvis du vil sammenkoble den trådløse kontrolleren med PS5- eller PS4-konsollen, må du koble til kontrolleren via USB. Når sammenkoblingen er opprettet, kan du bruke kontrollenheten trådløst.