PlayStation Now-støtte

Finn ut hvordan du strømmer mer enn 700 PlayStation™Now-spill på PlayStation®5- og PlayStation®4-konsoller og PC.

Konfigurering

PS Now på PS5™- og PS4™-konsoller

Det er enkelt å konfigurere et PlayStation Now -abonnement. Bare gå til PlayStation™Store for å registrere deg. Du trenger en gyldig betalingsmetode på kontoen for å starte et abonnement.

Når du har kjøpt abonnementet, kan du velge spillene du vil strømme eller laste ned, i PS Now-programmet.

Konfigurering

PS Now på PC

Kom i gang med PS Now på PC-en , og strøm spill ved å laste ned og installere PS Now-programmet. Du trenger ikke å ha en PlayStation-konsoll for å bruke PS Now, men du trenger en kompatibel kontroller.

Når du har startet PS Now-programmet på PC-en, kan du logge på eller opprette en ny konto. Velg ønsket abonnement, eller fortsett med et eksisterende abonnement. Du trenger en gyldig betalingsmetode på kontoen for å starte et abonnement.

Kom deg inn i spillet

Strømme og laste ned PS Now-spill

Strøm et PS Now-spill via PS Now-programmet på en PC eller en PS5- eller PS4-konsoll, og lagre fremgangen din automatisk i nettskyen. Det er ikke nødvendig med noe ekstra abonnement for å spille flerspillerspill online på PS Now.

Last ned PS Now-spill som du kan spille på PS5- eller PS4-konsollen gjennom hele abonnementsperioden. Nedlastbare spill er markert som «Nedlasting tilgjengelig». De kan også søkes opp via alternativet Nedlastbar. Du kan laste ned så mange PS Now-spill du vil, forutsatt at det er nok lagringsplass på konsollen.

Overfør spillagringer mellom strømmede og nedlastede PS Now-spill ved hjelp av PS Plus-skylagring.

ADMINISTRERE ABONNEMENTET DITT

Konfigurere og administrere PlayStation Now-abonnementet ditt

Et PlayStation Now-abonnement er en betalingsbasert pågående tjeneste med et fast abonnementsgebyr. Betalingen trekkes på betalingsdatoen som vises under abonnementsadministrasjon, med mindre du har valgt å si opp abonnementet.

DELE PS NOW

Aldersbegrensninger og foreldrekontroller

Et PlayStation Now-abonnement kan bare kjøpes av voksne kontoinnehavere som er 18 år eller eldre.

Innehavere av barnekontoer har ikke tilgang til PS Now-programmet, men kan få tilgang til alderstilpasset innhold som deles av en annen spiller.

Dele PS Now-spill

Del fordelene med PS Now med venner og familie på PS5- og PS4-konsollene dine.

Konfigurer PS5-konsollen for konsolldeling og frakoblet spilling, eller aktiver PS4-konsollen som primærkonsoll. Da vil andre kontoinnehavere få tilgang til PS Now-abonnementsinnholdet.

Hvor er PlayStation Now tilgjengelig?

PlayStation Now er for øyeblikket tilgjengelig i 19 land:

Østerrike

Luxembourg

Belgia

Norge

Canada

Portugal

Danmark

Spania

Finland

Sverige

Frankrike

Sveits

Tyskland

Nederland

Irland

Storbritannia

Italia

USA

Japan