Støtte for PlayStation™Now

Finn ut hvordan du strømmer mer enn 700 PS Now-spill på PlayStation®5- og PlayStation®4-konsoller og en PC.

Konfigurering

PS Now på PS5™- og PS4™-konsoller

Det er enkelt å konfigurere et PlayStation Now -abonnement. Bare gå til PlayStation™Store for å registrere deg. Du trenger en gyldig betalingsmetode på kontoen for å starte et abonnement.

Når du har kjøpt abonnementet, kan du velge spillene du vil strømme eller laste ned, i PS Now-programmet.

Konfigurering

PS Now på PC

Kom i gang med PS Now på PC-en , og strøm spill ved å laste ned og installere PS Now-programmet. Du trenger ikke å ha en PlayStation-konsoll for å bruke PS Now, men du trenger en kompatibel kontroller.

Når du har startet PS Now-programmet på PC-en, kan du logge på eller opprette en ny konto. Velg ønsket abonnement, eller fortsett med et eksisterende abonnement. Du trenger en gyldig betalingsmetode på kontoen for å starte et abonnement.

Kom deg inn i spillet

Strømme og laste ned PS Now-spill

Strøm et PS Now-spill via PS Now-programmet på en PC eller en PS5- eller PS4-konsoll, og lagre fremgangen din automatisk i nettskyen. Det er ikke nødvendig med noe ekstra abonnement for å spille flerspillerspill online på PS Now.

Last ned PS Now-spill som du kan spille på PS5- eller PS4-konsollen gjennom hele abonnementsperioden. Nedlastbare spill er markert som «Nedlasting tilgjengelig». De kan også søkes opp via alternativet Nedlastbar. Du kan laste ned så mange PS Now-spill du vil, forutsatt at det er nok lagringsplass på konsollen.

Overfør spillagringer mellom strømmede og nedlastede PS Now-spill ved hjelp av PS Plus-skylagring.

ADMINISTRERE ABONNEMENTET DITT

Konfigurere og administrere PlayStation Now-abonnementet ditt

Et PlayStation Now-abonnement er en betalingsbasert pågående tjeneste med et fast abonnementsgebyr. Når et fast abonnementsgebyr forfaller, belastes betalingsmetoden som er registrert på kontoen din, med mindre du har valgt Slå av automatisk fornyelse i administrasjon av abonnementet.

DELE PS NOW

Aldersbegrensninger og foreldrekontroller

Et PlayStation Now-abonnement kan bare kjøpes av voksne kontoinnehavere som er 18 år eller eldre.

Innehavere av barnekontoer har ikke tilgang til PS Now-programmet, men kan få tilgang til alderstilpasset innhold som deles av en annen spiller.

Dele PS Now-spill

Del fordelene med PS Now med venner og familie på PS5- og PS4-konsollene dine.

Konfigurer PS5-konsollen for konsolldeling og frakoblet spilling, eller aktiver PS4-konsollen som primærkonsoll. Da vil andre kontoinnehavere få tilgang til PS Now-abonnementsinnholdet.

Hvor er PlayStation Now tilgjengelig?

PlayStation Now er for øyeblikket tilgjengelig i 19 land:

Østerrike

Luxembourg

Belgia

Norge

Canada

Portugal

Danmark

Spania

Finland

Sverige

Frankrike

Sveits

Tyskland

Nederland

Irland

Storbritannia

Italia

USA

Japan