PS Now på PS5™- og PS4™-konsoller

PlayStation™Now på PS5™- og PS4™-konsoller

Finn ut hvordan du abonnerer på PlayStation Now og hvilke spill som kan strømmes eller lastes ned på konsollen.

Krav for PlayStation Now

• Registrert betalingsmetode

• en kompatibel kontroller

• bredbånd med minimumshastighet på 5 Mbps

• kablet tilkobling anbefales for å strømme PS Now

• en voksenkonto.

Abonnere på PlayStation Now på en PS5-konsoll

• Gå til startskjermen for spill, velg PlayStation Now , og velg en abonnementsplan.

1. Gå til PlayStation Store > PS Now.

2. Start appen, og velg en abonnementsplan.

Merk: Et PlayStation Now-abonnement er et løpende abonnement med en månedlig abonnementsavgift.

Spille PlayStation Now-spill

Når du skal starte et PlayStation Now-spill, må du åpne PlayStation Now-appen, gå til et spill og velge Strøm eller Last ned hvis det er tilgjengelig. Du finner nedlastede spill i PS5 -spillbiblioteket eller PS4 -biblioteket.

Strømme PlayStation Now-spill

Hvis du vil strømme spill fra PS5-konsollen, PS4-konsollen eller PC-en, kreves det en bredbåndstilkobling med en minimumshastighet på 5 Mbps. Hvis du vil strømme i 1080p, må du spille et spill som støtter oppløsningen, og ha en bredbåndstilkobling med en hastighet på minst 15 Mbps. Hvis hastigheten på tilkoblingen faller under dette, kan det hende at oppløsningen for strømmingen reduseres.

Når du strømmer PlayStation Now-spill, må du prøve å aktivere spillmodus (hvis det støttes) på TV-en for å få en forbedret spillopplevelse.

Dele PlayStation Now-spill

Du kan dele PlayStation Now-spill med andre spillere på en PS5 med Konsolldeling og offline-spilling aktivert og en PS4-konsoll aktivert som primær PS4. Med disse innstillingene på kan andre spillere få tilgang til PlayStation Now-spillene du strømmer eller laster ned.

Merk at unge familiemedlemmer kun får tilgang til spill som er alderstilpasset (i henhold til aldersgrensen på spillene). Unge familiemedlemmer vil ikke ha tilgang til PlayStation Now-appen og enkelte PlayStation Now-spill.

Hvor er START- og SELECT-knappen for PS3-spill?

Vi har tilordnet disse PS3-kommandoene til styreplaten på den trådløse DualSense™- (og DUALSHOCK®4)-kontrolleren. Klikk på venstre side for SELECT og høyre side for START, akkurat som på DUALSHOCK 3-kontrolleren. Sørg for at du klikker på styreplaten, siden dette ikke fungerer hvis du berører eller trykker på den.

PlayStation Now-begrensninger

Du kan ikke være logget på to enheter og strømme PS4-spill. Hvis du for eksempel ser på Netflix på konsollen og begynner å strømme et PS4-spill på PC-en, blir du koblet fra PS4-konsollen som bruker Netflix. Du kan imidlertid være pålogget en PS5- eller PS4-konsoll mens du strømmer PS3-spill på PC. Enkelte PS5- og PS4-funksjoner er heller ikke kompatible når du strømmer PS Now-spill:

• Kringkasting er ikke tilgjengelig.
  • Share Play er ikke tilgjengelig.
  • Avstandsspill er ikke tilgjengelig.
  • Når du strømmer, kan det hende du må vente i kø.

Gi tilbakemelding på PS5-konsoller

Etter du avslutter strømmingen av et PlayStation Now-spill på en PS5-konsoll, blir du bedt om å rangere opplevelsen. Din tilbakemelding vil hjelpe oss å fobedre PlayStation-opplevelsen.