PS Now på PS5- og PS4-konsoller

Slik konfigurerer du PlayStation Now på PS5- og PS4-konsoller

Finn ut hvordan du abonnerer på PlayStation™Now og hvilke spill som kan strømmes eller lastes ned på PlayStation®5- eller PlayStation®4-konsollen.

Krav for PlayStation Now

• En registrert betalingsmetode.

• En kompatibel kontroller.

• Bredbånd med minimumshastighet på 5 MB/s.

• En kablet tilkobling anbefales for å strømme PS Now.

• En voksenkonto.

Slik abonnerer du på PlayStation Now på PS5™-konsoller

• Gå til startskjermen for spill, velg PlayStation Now , og velg en abonnementstype.
  1. Gå til PlayStation Store > PS Now.

2. Start appen, og velg en abonnementstype.

Merk: Et PlayStation Now-abonnement er et løpende abonnement med en månedlig abonnementsavgift.

Slik spiller du PlayStation Now-spill på konsoller

Når du skal starte et PlayStation Now-spill, må du åpne PlayStation Now-appen, gå til et spill og velge Strøm eller Last ned hvis det er tilgjengelig. Du finner nedlastede spill i PS5 -spillbiblioteket eller PS4 -biblioteket.

Slik strømmer du PlayStation Now-spill

Hvis du vil strømme spill fra PS5-konsollen, PS4-konsollen eller PC-en, kreves det en bredbåndstilkobling med en minimumshastighet på 5 Mbps. Hvis du vil strømme i 1080p, må du spille et spill som støtter oppløsningen, og ha en bredbåndstilkobling med en hastighet på minst 15 Mbps. Hvis hastigheten på tilkoblingen faller under dette, kan det hende at oppløsningen for strømmingen reduseres.

Når du strømmer PlayStation Now-spill, må du prøve å aktivere spillmodus (hvis det støttes) på TV-en for å få en forbedret spillopplevelse.

Slik deler du PlayStation Now-spill

Du kan dele PlayStation Now-spill med andre spillere på én PS5-konsoll med Konsolldeling og offline-spilling aktivert, og én PS4-konsoll som er aktivert som primær PS4. Når disse innstillingene er aktivert, kan andre spillere få tilgang til PlayStation Now-spillene du strømmer eller laster ned.

Merk at unge familiemedlemmer kun får tilgang til spill som er alderstilpasset (i henhold til aldersgrensen på spillene). Unge familiemedlemmer vil ikke ha tilgang til PlayStation Now-appen og enkelte PlayStation Now-spill.

Hvor er START- og SELECT-knappen for PS3-spill?

Vi har tilordnet disse PS3-kommandoene til styreplaten på den trådløse DualSense™- (og DUALSHOCK®4)-kontrolleren. Klikk på venstre side for SELECT og høyre side for START, akkurat som på DUALSHOCK 3-kontrolleren. Sørg for at du klikker på styreplaten, siden dette ikke fungerer hvis du berører eller trykker på den.

PlayStation Now-begrensninger

Du kan ikke være logget på to enheter og strømme PS4-spill. Hvis du for eksempel ser på Netflix på konsollen og begynner å strømme et PS4-spill på PC-en, blir du koblet fra PS4-konsollen som bruker Netflix. Du kan imidlertid være pålogget en PS5- eller PS4-konsoll mens du strømmer PS3-spill på PC. Enkelte PS5- og PS4-funksjoner er heller ikke kompatible når du strømmer PS Now-spill:

• Kringkasting er ikke tilgjengelig.
  • Share Play er ikke tilgjengelig.
  • Avstandsspill er ikke tilgjengelig.
  • Når du strømmer, kan det hende du må vente i kø.

Gi tilbakemelding på PS5-konsoller

Når du er ferdig med å strømme et PlayStation Now-spill på en PS5- eller PS4-konsoll, blir du bedt om å vurdere opplevelsen din. Tilbakemeldingene dine hjelper oss med å forbedre PlayStation-opplevelsen.