Videoinngangssignaler støttet av PlayStation®VR

Opplev innhold med virtuell virkelighet som er designet for PS VR og annet kompatibelt VR-innhold i 360-graders, rundtvirkende video. Du finner disse innholdstypene ved å se etter PlayStation®VR på emballasjen eller på den aktuelle PlayStation™ Store-siden.

PS VR støtter også andre innholdstyper*1 som:

2D-innhold

Du kan se 2D-innhold i følgende oppløsninger:

• 480/60p, 576/50p, 720/50p, 720/60p, 1080/50i, 1080/50p, 1080/24p, 1080/60i, 1080/60p

2D-innhold (2160p)

Du kan se 2D-innhold i 2160p*2 på en PlayStation®4-konsoll (CUH-7000-serie) eller en PlayStation®5-konsoll. Når du kobler PS VR til en TV som støtter 2160p, ser du innholdet vist på følgende måte:

Av/på-status for VR-hodesett

VR-hodesett

TV

Bruker oppløsningen til VR-hodesettet

1080p

Av

2160p

3D-innhold*3

Du kan koble PS VR til enten en 2D-TV eller 3D-TV kun på en PlayStation®4-konsoll (CUH-7000-serie) og ikke PlayStation®5-konsoller. 3D-innhold vises som følger:

TV-type

PS4™-systeminnstilling

VR-hodesett

TV

2D-TV

Vis i 3D med VR-hodesett *4 er aktivert

3D

Ikke noe innhold vises *5

Vis i 3D med VR-hodesett *4 er ikke aktivert

2D

2D

3D-TV

(Ingen tilgjengelig innstilling)

3D

3D

*1 Selv om TV-en din er HDR-kompatibel (High Dynamic Range), er HDR -innstillingen under Innstillinger Lyd og skjerm Videoutdatainnstillinger på PS4™-konsollen Av når CUH-ZVR1 er tilkoblet.

*2 Når CUH-ZVR1 er tilkoblet, vil videosignalet fra en PS4-konsoll eller PS5-konsoll kun bruke YUV420-fargeformat.

*3 Bildepakkeformatene (720/50p, 720/60p, 1080/24p), oppe-og-nede (720/50p, 720/60p, 1080/24p) og side-ved-side (1080/50i, 1080/60i) er støttet.

*4 Når du spiller en Blu-ray 3D™-disk mens PS VR er koblet til en 2D-TV, kan du trykke på OPTIONS-knappen og velge Innstillinger Vis i 3D med VR-hodesett.

*5 I tillegg kommer det ikke lyd fra TV-en din. Koble hodetelefoner til VR-hodesettet.

Oppdater alltid PS VR-programvaren og PS4™-systemprogramvaren til den nyeste versjonen.