Funksjoner ved PS4-systemprogramvareoppdatering

Bli kjent med de nyeste oppdateringene til systemprogramvaren til PlayStation®4-konsollen.

Versjon: 11.50

• Vi har forbedret ytelsen og stabiliteten til systemprogramvaren.
  • Vi har forbedret meldingene og brukervennlighetene på enkelte skjermbilder.

Versjon: 11.02

• Vi har gjort noen sikkerhetsrettelser med systemprogramvaren.
  • Vi har forbedret ytelsen og stabiliteten til systemprogramvaren.
  • Vi har forbedret meldingene og brukervennligheten på enkelte skjermbilder.

Versjon: 11.00

• Nå kan du logge på PS4-konsollen uten passord med PS App.
    Skann QR-koden med mobilenheten for å logge på, akkurat som på PS5. Noen godkjenningshandlinger kan også bruke pushvarsler i PS App.
  • Du kan nå se emoji-reaksjoner på meldinger.
  • Vi har forbedret meldingene og brukervennligheten på enkelte skjermbilder.

Versjon 10.50

• Du kan nå få tilgang til de autoriserte appene dine i Innstillinger.
    • Autoriserte apper er tredjepartsapper og -tjenester som du har koblet kontoen din for PlayStation Network til.
    • Når du bruker en autorisert app, samtykker du i å dele kontoopplysningene dine med den appen.
    • Hvis du vil se og administrere autoriserte apper, går du til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Autoriserte apper og skanner QR-koden på mobilenheten.
  • Venner som er aktive på PlayStation App, vises nå som pålogget i vennelisten din.
  • Unicode 15.0-emoji kan nå vises.
  • Du kan se hvilke av spillerne i spilløkten som er på andre plattformer for spill som støtter denne funksjonen.

Versjon 10.01

• Denne oppdateringen av systemprogramvaren forbedrer systemets ytelse.