Oppgrader et kvalifisert PlayStation®4-spill til den digitale PlayStation®5-versjonen

Oppgrader et kvalifisert PlayStation®4-spill til den digitale PlayStation®5-versjonen

Enkelte PS4™-spill kan oppgraderes til den digitale PS5™-versjonen av spillet på en PS5-konsoll.

Når du bruker en PS5™-konsoll, kan det hende du kan oppgradere en disk eller et digitalt PS4-spill til den digitale PS5-versjonen. Avhengig av spillet kan denne oppgraderingen være kostnadsfri, kreve betaling og være tilgjengelig i en begrenset periode. En Internett-tilkobling er nødvendig.

Oppgradere et kvalifisert PS4-spill på plate på en PS5-konsoll med platestasjon

Hvis du skal oppgradere et kvalifisert PS4-spill på plate til den digitale PS5-versjonen, trenger du en PS5-konsoll med platestasjon. PS4-spillplater kan ikke brukes med PlayStation®5 Digital Edition.

1. Logg på PS5-konsollen med en eksisterende konto (eller opprett en konto).

2. Sett inn den kvalifiserte PS4-spillplaten.

3. Gå til spill-huben for PS4-spillet.

4. Velg oppgraderingstilbudet på spill-huben, og se gjennom oppgraderingstilbudet.

5. Velg Last ned (eller kjøp til nedsatt pris) for å laste ned / kjøpe innhold.

6. Når nedlastingen er fullført, kan du spille det digitale PS5-spillet ved å sette inn PS4-spillplaten. Du må sette inn platen hver gang du skal spille spillet.

Hvis du vil oppgradere en PS4-spillplate til den digitale PS5-versjonen, må PS4-spillplaten ha sitt opphav i samme land som kontoen din for PlayStation Network. Hvis du har problemer med å oppgradere, kontrollerer du landet/regionen som kontoen din ble konfigurert for via bostedsadressen under Kontoadministrasjon.

Oppgrader et kvalifisert digitalt PS4-spill på en PS5-konsoll med platestasjon eller PS5 Digital Edition

Hvis du skal oppgradere et kvalifisert digitalt PS4-spill du allerede eier til den digitale PS5-versjonen, gjør du følgende:

1. Logg på PS5-konsollen med en eksisterende konto.

2. Finn PS5-spillet i PlayStation™Store eller ved hjelp av Søk, og gå til spill-huben for PS5-spillet.

3. Velg oppgraderingstilbudet på spill-huben, og se gjennom oppgraderingstilbudet.

4. Velg Last ned (eller kjøp til nedsatt pris) for å laste ned / kjøpe innhold.

5. Når nedlastingen er fullført, kan du spille PS5-spillet.

PS4-spill som løses inn som en PlayStation®Plus-fordel, er ikke kompatible for en PS5-oppgradering med mindre noe annet er indikert.

Bytte mellom PS5- og PS4-versjoner på PlayStation®5-konsollen

Hvis du eier PS4- og PS5-versjonen av det samme spillet, ser du her hvordan du bytter mellom dem:

1. Fra hjem-skjermen for spill går du til Spillbibliotek.
  2. Velg spillet og trykk på X
  3. Velg knappen [...] på skjermen for å se valg.
  4. Velg versjonen av spillet du vil laste ned eller spille.

Merk: Hvis du er usikker på hvilken versjon av spillet du ser på dette skjermbildet:

• PS4-versjoner viser PS4 ved siden av spilltittelen øverst på skjermen.
  • PS5-versjoner viser bare spilltittelen.

Bildebøker, lydspor og annet ekstramateriale

Hvis du ser etter bildebøker, lydspor eller annet ekstramateriale som fulgte med kjøpet, kan du finne dem her:

1. Fra hjem-skjermen for spill går du til Spillbibliotek.
  2. Velg spillet og trykk på X
  3. Velg knappen [...] på skjermen for å se valg.
  4. Velg ekstrainnholdet du vil ha tilgang til.

Gjenta disse trinnene for å bytte tilbake til spillet eller annet ekstramateriale.