Anerkjennelser på PS5-konsoller

Slik gir du en anerkjennelse på PS5-konsoller

Finn ut hvordan du sender en anerkjennelse og sjekker anerkjennelsene dine på PlayStation®5-konsoller.

Hva er anerkjennelser på PS5™-konsoller?

Enkelte onlinebaserte flerspillerspill gjør det mulig å gi medspillerne tilbakemeldingene dine. Hadde du en god opplevelse mens du spilte med noen online? Vis dem at du er takknemlig ved å sende dem en anerkjennelse.

Slik sender du en anerkjennelse på PS5-konsoller

1. Når du har spilt ferdig en flerspillerkamp online, følger du instruksjonene på skjermen.
    Skjermbildet Gi anerkjennelse vises.
  2. Velg spilleren du vil sende en anerkjennelse til. Velg en anerkjennelse du vil sende.
  3. Anerkjennelsen er sendt.
  • Anerkjennelser blir sendt anonymt.
  • Når du har sendt en anerkjennelse til en spiller, kan du ikke sende en ny til samme spiller før det har gått 12 timer.
  • Du kan ikke sende anerkjennelser til vennene dine eller spillere du har blokkert.

Slik sjekker du anerkjennelsene dine på PS5-konsoller

1. Gå til hjem-skjermen eller kontrollsenteret, og velg profilbildet ditt etterfulgt av Profil
  2. Velg Anerkjennelser
  3. Se hvor mange du har mottatt av hver – Hjelpsom, Inkluderende, God sportsånd, Leder.
  • Du kan se anerkjennelsene til andre spillere fra profilskjermbildet deres.
  • Hvis du vil endre innstillingene for varsler om anerkjennelser, går du til hjem-skjermen og velger Innstillinger > Varsler.