Updated 21. mars 2017

PS4: Dele PlayStation Plus-funksjoner med en venn

PlayStation Plus-fordeler som vennen din kan bruke når du logger på vennens PS4-systemet, eller når vennen logger på ditt PS4-system.

 
 

Så lenge du er PlayStation Plus-abonnent, kan du dele utvalgte fordeler på PS4-systemer som er aktiverte på PSN-kontoen din. Hva som kan deles, avhenger av om du bruker kontoen på PS4-systemet ditt eller PS4-systemet til vennen din.

Din PS4

PlayStation Plus-funksjoner som du kan bruke

PlayStation Plus-funksjoner som vennen din kan bruke*

PlayStation Plus-funksjoner som vennen din ikke kan bruke

  • alle PlayStation Plus-funksjoner
  • flerspillerspilling online (underlagt systemets foreldrekontrollinnstillinger)
  • spille nedlastede spill som er kjøpt med PlayStation Plus-rabatt
  • spille nedlastede månedlige PS Plus-spill
  • kjøpe produkter med PlayStation Plus-rabatt fra PlayStation Store
  • onlinelagring av spill
  • nedlasting av automatisk oppdatering
  • PlayStation Plus-eksklusiv tidlig tilgang til spilltester

*Du trenger ikke å være pålogget den lokale brukeren for at andre brukere skal kunne bruke disse funksjonene.

PS4-systemet til vennen din – du har midlertidig aktivert det på PSN-kontoen din

PlayStation Plus-funksjoner som du kan bruke

PlayStation Plus-funksjoner som vennen din kan bruke*

PlayStation Plus-funksjoner som vennen din ikke kan bruke

  • alle PlayStation Plus-funksjoner
  • spille nedlastede spill som er kjøpt med PlayStation Plus-rabatt
  • spille nedlastede månedlige PS Plus-spill
  • flerspillerspilling online
  • kjøpe produkter med PlayStation Plus-rabatt fra PlayStation Store
  • onlinelagring av spill
  • nedlasting av automatisk oppdatering
  • PlayStation Plus-eksklusiv tidlig tilgang til spilltester

*Du må være pålogget PSN på dette systemet for at vennen din skal kunne bruke disse funksjonene.

Når du er ferdig med å spille på PS4-systemet til vennen din

  1. Last opp spillagringene dine manuelt

Velg den lokale brukeren og gå til [Innstillinger] > [Administrasjon av lagrede data for program] > [Lagrede data i systemlagring] > [Last opp til online-lagring].

Du må laste opp spillagringene dine til onlinelagring manuelt fordi dette ikke skjer automatisk når du spiller på PS4-systemet til en venn.

  1. Slett den lokale brukeren

Gå til [Innstillinger] > [Brukere] > [Slett bruker] for å slette den lokale brukeren som du opprettet på PS4-systemet til vennen din.

Hvis du har logget på systemet som en gjestebruker, kan du logge av PSN (det er ingen lokal bruker å slette). Gå til [Innstillinger] > [PlayStation Network/Kontoadministrasjon] > [Logg av].

Dette er for å sikre at vennen ikke får tilgang til SEN-kontoen etter at du er ferdig med å spille.

  1. Slett innhold som du har lastet ned via PSN-kontoen din

Uthev spillene som har blitt lastet ned til kontoen din under innholdsoppstarten, og trykk på [Alternativer] > [Slett].

Dette er fordi vennen din ikke kan spille noe som har blitt lastet ned via PSN-kontoen din etter at du har logget av og kanskje vil slette det fra harddiskstasjonen til PS4-systemet.