Updated 7. februar 2017

Be om å se-funksjon på PlayStation 4

Be om å se-funksjonen gjør at du kan sende en forespørsel om å se spillingen til en venn.

 
 

Slik fungerer det:

  1. Du kan sende en Be om å se-varsling til en venn, slik at denne vises under Spiller nå på profilen til vennen.
  1. Vennen mottar forespørselsvarslingen på hjem-skjermen til PlayStation 4.
  2. Når vennen sjekker varslingen, ser vennen to alternativer for å dele spillingen:

Kringkast til mange mennesker

Med tjenestene Twitch, YouTube eller UStream kan du dele spilling med spillere som har sendt en forespørsel om å se den, og mange andre. Du kan også bruke PlayStation Camera eller mikrofonen til å kommentere spillingen din.

Share Play med bare én spiller

Del spillingen med en annen spiller. Du kan dele spillingen din med én spesifikk spiller eller overrekke en kontroller, slik at dere kan spille sammen.

Merk: Hvis du vil deaktivere disse forespørslene, kan du gjøre det ved å velge [Innstillinger] > [PlayStation™Network/Kontoadministrasjon] > [Personverninnstillinger] > [Administrere vennelisten din og meldingene dine] > [Be om å se] > og velge [Ingen].