Systeemsoftware-updates voor de PS Portal

Vind de nieuwste updates voor de systeemsoftware van je PlayStation Portal™ Remote Player.

Versie: 2.0.6

• We hebben de prestaties en stabiliteit van de systeemsoftware verbeterd.

Tijdens de initiële installatie van de PS Portal kan je worden gevraagd om updates achtereenvolgens te downloaden en installeren. Let op: dit is de bedoeling van de PS Portal en wijst niet op een defect van het apparaat. (Zodra je de updates achtereenvolgens downloadt en installeert, kan je PS Portal normaal gesproken latere updates uitvoeren met een enkele set van downloaden en installeren.)

Versie: 2.0.5

• We hebben de prestaties en stabiliteit van de systeemsoftware verbeterd.
  • We hebben de berichten en het gebruiksgemak op bepaalde schermen verbeterd.

Versie: 2.0.1

• Deze systeemsoftware-update verbetert de prestaties van het systeem.

Versie: 2.0.0

• Met de PlayStation Portal Remote Player kun je de games spelen die op je PlayStation®5-console zijn geïnstalleerd via een snelle en stabiele Wi-Fi-verbinding.
  • Hieronder vind je meer informatie over de features van de PS Portal:
    • Via Remote Play verbind je de PS Portal met je PS5®-console.
    • Via het snelmenu kun je de basisinstellingen van de PS Portal aanpassen.
    • Je kunt extra instellingen van de PS Portal aanpassen door het snelmenu te openen en Instellingen te selecteren.