Functies PS4-systeemsoftware-update

Ontdek de nieuwste updates voor de systeemsoftware van je PlayStation®4-systeem.

Versie: 11,50

• We hebben de prestaties en stabiliteit van de systeemsoftware verbeterd.
  • We hebben de berichten en het gebruiksgemak op bepaalde schermen verbeterd.

Versie: 11.02

• We hebben een aantal beveiligingsverbeteringen aangebracht in de systeemsoftware.
  • We hebben de prestaties en stabiliteit van de systeemsoftware verbeterd.
  • We hebben de berichten en het gebruiksgemak op bepaalde schermen verbeterd.

Versie: 11,00

• Je kunt je nu zonder wachtwoord aanmelden bij je PS4-systeem met PS App.
    Scan de QR-code op je mobiele apparaat om je aan te melden, net als voor PS5. Voor sommige verificatieacties kunnen ook pushberichten worden gestuurd in PS App.
  • Je kunt nu ook emoji-reacties op berichten bekijken.
  • We hebben de berichten en het gebruiksgemak op bepaalde schermen verbeterd.

Versie 10.50

• Je hebt toegang tot je geautoriseerde apps in Instellingen.
    • Geautoriseerde apps zijn apps en services van derden waaraan je je account voor PlayStation Network hebt gekoppeld.
    • Als je een geautoriseerde app gebruikt, geef je toestemming om je accountdata met die app te delen.
    • Als je je geautoriseerde apps wilt bekijken en beheren, ga dan naar Instellingen > Accountbeheer >Geautoriseerde apps en scan de QR-code met je mobiele apparaat.
  • Vrienden die actief zijn in PlayStation App, worden nu in je vriendenlijst als online weergegeven.
  • Unicode 15.0-emoji kunnen nu worden getoond.
  • Je kunt zien welke spelers in je sessie ook op andere gameplatforms zitten die deze functie ondersteunen.

Versie 10.01

• Deze systeemsoftware-update verbetert de prestaties van het systeem.