Onderscheidingen op PS5-consoles

Een onderscheiding geven op PS5-consoles

Ontdek hoe je een onderscheiding kunt sturen en hoe je je onderscheidingen kunt bekijken op PlayStation®5-consoles.

Wat zijn onderscheidingen op PS5™-consoles?

In sommige online multiplayer-games kun je feedback geven aan mensen waarmee je speelt. Had je een positieve ervaring tijdens het online spelen met iemand? Laat deze persoon je waardering zien door een onderscheiding te sturen.

Een onderscheiding sturen op PS5-consoles

1. Nadat je klaar bent met het spelen van een online multiplayer-wedstrijd, volg je de instructies op het scherm.
    Het scherm Onderscheiding geven verschijnt.
  2. Kies een speler waarnaar je een onderscheiding wilt verzenden. Selecteer een onderscheiding om te verzenden.
  3. Je onderscheiding wordt verzonden.
  • Onderscheidingen worden anoniem verzonden.
  • Je kunt binnen een periode van 12 uur niet meer dan eenmaal een onderscheiding naar dezelfde speler sturen.
  • Je kunt geen onderscheiding sturen naar je vrienden of naar spelers die je hebt geblokkeerd.

Je onderscheidingen controleren op PS5-consoles

1. Selecteer in het beginscherm of het controlecentrum je profielfoto en selecteer vervolgens Profiel
  2. Selecteer Onderscheidingen
  3. Zie hoeveel onderscheidingen je van elke soort hebt ontvangen – behulpzaam, hartelijk, sportief, leider.
  • Je kunt de onderscheidingen van andere spelers bekijken vanuit hun profielscherm.
  • Als je de instellingen voor meldingen over onderscheidingen wilt wijzigen, ga je naar het beginscherm en selecteer je Instellingen > Meldingen.