Aan- en afmelden bij PlayStation Network

Ontdek hoe je je aan- en afmeldt bij PlayStation™Network op PlayStation®5-systemen en PlayStation®4-systemen.

PlayStation Network is een onlineservice waarmee je meer plezier aan je systeem kunt beleven. Om je aan te melden bij PlayStation Network moet je een account en een internetverbinding hebben.

Aanmelden bij PlayStation Network op PS5-systemen

Het aanmeldscherm wordt weergegeven wanneer je probeert toegang te krijgen tot onlinefuncties of -services op je PS5®-systeem.

1. Je kunt ook naar het aanmeldingsscherm gaan door naar het beginscherm te gaan en Instellingen > Gebruikers en accounts te selecteren.
  2. Selecteer Account > Aanmelden.
  1. Ga naar Instellingen > Accountbeheer .
  2. Selecteer Aanmelden

Als het PS4®-systeem nog niet is geactiveerd als je primaire PS4, wordt je gevraagd of je het wilt activeren. Selecteer Ja of Niet activeren.

• Nadat je je eenmalig hebt aangemeld, blijf je aangemeld totdat je je afmeldt. Het is mogelijk dat je op bepaalde momenten wordt afgemeld, bijvoorbeeld bij een systeemsoftware-update of als er een netwerkstoring is.

Aanmelden met een pincode

Pincodes zijn een vervanging voor wachtwoord waarmee je je sneller, gemakkelijker en veiliger kunt aanmelden bij websites en apps op al je apparaten.

Afmelden bij PlayStation Network op PS5-systemen

1. Ga naar Instellingen Gebruikers en accounts.
  2. Selecteer Anders Afmelden.
  1. Ga naar Instellingen > Accountbeheer.
  2. Selecteer Afmelden.

Afmelden bij PlayStation Network op alle apparaten

Als je geen fysieke toegang tot je PlayStation-systeem hebt, kun je je afmelden bij al je apparaten door online Accountbeheer te gebruiken.

1. Meld je aan bij Accountbeheer.

2. Selecteer Beveiliging in de zijbalk aan de linkerkant.

3. Selecteer Afmelden op alle apparaten onderaan de pagina.