Updated 7 februari 2017

De feature 'Aanvragen om te bekijken' op PlayStation 4

Met de feature 'Aanvragen om te bekijken' kun je een aanvraag versturen om naar de gameplay van je vrienden te kijken.

 
 

Hoe het werkt:

  1. Je kunt een melding 'Aanvragen om te bekijken' naar je vriend sturen, die op hun profiel wordt weergegeven onder 'Wordt nu gespeeld'.
  1. Je vriend ontvangt de melding op het PlayStation 4-startscherm.
  2. Bij het bekijken van de melding ziet je vriend 2 opties om gameplay te delen:

Uitzenden naar veel mensen

Met diensten als Twitch, YouTube of UStream kun je je gameplay delen met spelers die je hiervoor een verzoek hebben gestuurd. Je kunt ook de PlayStation Camera of microfoon gebruiken om commentaar te leveren op je gameplay.

Gebruik Share Play met slechts één speler

Deel je gameplay met een andere speler. Je kunt je gameplay delen met een specifieke speler of een controller geven zodat je samen van de game kunt genieten.

Opmerking: Als je deze verzoeken wilt uitschakelen, kun je dat doen via [Instellingen] > [PlayStation Network/Accountbeheer] > [Privacy-instellingen] > [Je vriendenlijst en berichten beheren] > [Aanvragen om te bekijken] > en selecteer [Niemand].