PlayStation®Now op pc

Ontdek hoe je PlayStation Now kunt kopen via een pc, welke games je kunt streamen en hoe je de PlayStation Now-app gebruikt.

Systeemvereisten voor PlayStation Now voor pc

• Breedband met een minimale snelheid van 5 Mbps — een bekabelde verbinding wordt aanbevolen.
  • Een account voor volwassenen voor PlayStation™Network.
  • Een geregistreerde betaalmethode.
  • Een compatibele controller.
Minimumvereisten
  • Windows 8.1 of 10
  • Core i3 2,0 GHz
  • 300 MB beschikbare opslagruimte
  • 2 GB RAM
  • Geluidskaart; USB-poort
Aanbevolen specificaties
  • Windows 8.1 of 10
  • Processor: 3,5 GHz Intel Core i3 of 3,8 GHz AMD A10 of sneller
  • Minstens 300 MB beschikbare opslagruimte
  • Minstens 2 GB RAM
  • Geluidskaart; USB-aansluiting

Download de PlayStation Now-app op je pc

1. Download en installeer de pc-app.
  2. Installeer eventuele drivers volgens de instructies op het scherm.

Meld je aan voor PlayStation Now

1. Start de app en meld je aan bij je account of maak een account als je er nog geen hebt.,
  2. Sluit een compatibele controller via USB aan op je pc. Je kunt door PS Now bladeren met een controller of een toetsenbord/muis, maar je moet een compatibele controller hebben om te kunnen spelen.
  3. Meld je aan voor een gratis proefabonnement of een betaald PS Now-abonnement. Je komt alleen in aanmerking voor een gratis proefabonnement als je PS Now nog nooit eerder hebt geprobeerd.
  4. Selecteer een game om te starten met streamen.
Opmerking: PlayStation Now-abonnementen zijn lopende abonnementen met maandelijks terugkerende abonnementskosten. Als je je PS Now-abonnement niet opzegt vóór het einde van de gratis proefperiode, wordt je abonnement verlengd en blijft het doorlopen totdat je je abonnement opzegt.

Compatibele controllers voor PlayStation Now voor pc

• DUALSHOCK®4 draadloze controller

Een headset en mic gebruiken met PlayStation Now voor pc

• Game-audio wordt via je pc-luidsprekers of hoofdtelefoon geleid, wat betekent dat aansluiten van je headset op je controller niet werkt.
  • PlayStation Now voor pc ondersteunt op dit moment geen Party-chatfuncties.

PlayStation Now-gamevoortgang opslaan en overdragen

Bekijk onderstaande gids om te ontdekken hoe je games kunt opslaan wanneer je via PlayStation Now op je PS5-console, PS4-console of pc speelt en hoe je gamegegevens kunt overdragen tussen gestreamde en gedownloade  PlayStation Now-games.