Compatibele controllers voor PS Now

PlayStation™Now compatibele controllers

Ontdek welke controllers compatibel zijn met PS Now op PlayStation 4™- en PlayStation 5™-consoles en pc.

PlayStation Now: compatibele controllers

• DUALSHOCK®4 draadloze controllers
  • DualSense™ draadloze controllers
  • DUALSHOCK 4 draadloze controllers.
  • DUALSHOCK 4 draadloze controllers.

Draadloze controllers verbinden met een pc

• Je kunt een DUALSHOCK 4 draadloze controller op een Windows-pc aansluiten via Bluetooth of via een compatibele micro-USB-kabel.

Waar zitten de START- en SELECT-toetsen voor PS3-games?

Deze PS3-knoppen zijn gekoppeld aan het touchpad van de draadloze controller. Klik links op het touchpad voor de SELECT-toets en klik rechts voor de START-toets, net als bij de DUALSHOCK 3 controller. Dit werkt niet als je het touchpad alleen aanraakt. Zorg er dus voor dat je het touchpad indrukt.

Draadloze controllers aansluiten op PS5- en PS4-consoles

Om je draadloze controller te koppelen aan je PS5- of PS4-console, sluit je de controller aan via USB. Nadat de controller is gekoppeld, kun je hem draadloos gebruiken.