Updated 10 juni 2016

Een PlayStation Network-gebruiker blokkeren of deblokkeren - PlayStation TV

 
 

Als je wilt voorkomen dat een andere PlayStation Network-gebruiker je berichten stuurt, kun je die gebruiker op lijst met geblokkeerde personen plaatsen. Dit betekent dat die persoon je wel berichten kan versturen, maar dat je die niet ontvangt.

Master-accounts en sub-accounts kunnen allebei gebruikers blokkeren.

Blokkeren

  1. Ga naar het profielscherm van de gebruiker via [Vrienden] of [Gedeelde spelgeschiedenis].
    Tik op [Opties] > [Blokkeren].
  2. Je ontvangt geen tekstberichten meer van deze gebruiker, tenzij je de betreffende gebruiker verwijdert van je lijst met geblokkeerde personen.

Deblokkeren

Je kunt gebruikers wanneer je maar wilt deblokkeren. Dit betekent dat je vanaf dat moment weer berichten van ze ontvangt.

  1. Ga naar [Vrienden] > [Geblokkeerde spelers].
  2. Selecteer de speler die je wilt deblokkeren.
  3. Tik op [Opties] > [Deblokkeren].
  4. Verstuur een nieuw vriendschapsverzoek als je deze speler weer wilt toevoegen aan je vriendenlijst.