Marvel's Spider-Man

Potpuno novo Spider-Man iskustvo iz Marvela i tvrtke Insomniac Games.

 
 
Triangle Circle Shapes
Square Cross Shapes

Marvelov Spider-Man

Samo na PlayStationu
 • PS4
16plus
 • Datum izlaska: 07.09.2018
 • Žanr : Action / Adventure
 • Izdavač : SIEE
 • Razvojna tvrtka : Insomniac Games

  Egy új, vérbeli Spider-Man-kaland

  A Marvel és az Insomniac Games összefogott egy vadonatúj és autentikus Spider-Man-történet megalkotása érdekében. Ez nem az a Spider-Man, akit már ismersz, vagy a filmeken láttál. Ez egy tapasztalt Peter Parker, aki mestere a New York-i bűnözés leküzdésének. Ugyanakkor azonban folyamatosan azzal küzd, hogy megtalálja az egyensúlyt a kaotikus magánélete és a karrierje között, miközben kilencmillió New York-i élete nehezedik a vállára.

  Légy te Spider-Man

  A maszkot már nyolc éve viselő Peter Parker a bűnüldözés mesterévé vált. Megtapasztalhatod a sokkal tapasztaltabb Spider-Man erejét az improvizációs harcokban, a dinamikus akrobatikus elemekkel, gördülékeny városi környezettel és környezeti interakciókkal. Egy olyan mesterré vált Spider-Mannel játszhatsz, aki már rég maga mögött hagyta a kezdő korszakát. 

  • 1080p

   1080p

  • Vibration Function

   Vibration Function

  • Players

   1 Players

  •  
  •  

  Élj át egy eredeti történetet

  Peter Parker és Spider-Man világa ütközik egymásnak ebben az eredeti, akciódús mesében. Ebben az új Spider-Man-univerzumban újra lettek álmodva Peter és Spider-Man életének szereplői, és az ismerős szereplők egyedi szerepekbe kerültek.

  A Marvel New Yorkja a te játszótered

  New York városa megéled az Insomniac valaha volt legkiterjedtebb és leginteraktívabb világában. Lendülj keresztül a mozgalmas környékeken, és csodáld meg a Marvel és Manhattan lélegzetelállító látványosságait. Használd fel a környezetet a gonoszok legyőzéséhez, és legyél te a látványos akciók főhőse.

   
   

  Nézd meg Spider-Mant akció közben

  Videók és képernyőképek
   
   

  Ingyenes háttérképek

  Dodb fel a PS4-es főképernyőjét a Spidey-stílussal. Nyisd meg a képet a szöveges hivatkozással, kattints jobb gombbal, és válasza a „Mentés másként” lehetőséget a számítógépedre való letöltéshez, majd másold át a képeket egy USB-adathordozóra.

   
   

  Drugo za PlayStation

  Više o Marvel's Spider-Manu

  Preuzmi Marvel's Spider-Mana na PS4.

  Preuzmi Marvel's Spider-Mana na PS4.

   
   

  Igre koje bi ti se mogle svidjeti…

  Preporuke za tebe

   
   

  © 2018 MARVEL © Sony Interactive Entertainment Europe LLC. Fejlesztő: Insomniac Games