PlayStation™Now'n etenemistietojen tallennus ja siirtäminen

Lue, miten voit tallentaa pelejä, kun käytät PS Now -palvelua PS5:llä, PS4:llä tai tietokoneella, ja miten voit siirtää pelitallennuksia suoratoistettujen ja ladattujen PS Now -pelien välillä.

Miten PlayStation Now -tallennus toimii?

Suoratoistettujen ja ladattujen pelien tallennustietoja käsitellään eri tavalla PS Now -palvelussa.

Jos suoratoistat PS Now -peliä, tiedot tallennetaan PlayStation Now -sovellukseen. Voit jatkaa pelin suoratoistoa toisella laitteella ilman muita toimenpiteitä.

Jos pelaat ladattua PS Now -peliä, tallennustiedot tallennetaan PS5™- tai PS4™-konsolin tallennustilaan.

Playstation®Plus -pilvitallennustila on näiden tallennustyyppien välimuoto. Tallennustietoja ei siirretä automaattisesti suoratoistettujen ja ladattujen pelien välillä. Siirrä tallennustiedot suoratoistetusta PS Now -pelistä ladattuun PS Now -peliin (tai päinvastoin), niin voit jatkaa peliä siitä mihin jäit.

1. Lataa tallennetut PS Now -tiedot pilvitallennustilaan

Lataa ensin tallennetut tiedot PlayStation Plus -pilvitallennustilaan:

Suoratoistettu PS Now -peli
  1. Aloita pelin suoratoisto > paina PS-näppäintä > Sovelluksen tallennettujen tietojen hallinta.
  2. Valitse PS Now -tallennustiedot > Kopioi verkkotallennustilaan.
Ladattu PS Now -peli

PS5

1. Valitse Asetukset > Pelit/sovellukset ja tallennetut tiedot.
  2. Valitse Tallennetut tiedot (PS4).
  3. Valitse Konsolin tallennustila , valitse PS Now -peli > Lataa pilvitallennustilaan.
  1. Korosta peli Kirjastossa > paina options-näppäintä > Lähetetään/ladataan tallennettuja tietoja
  2. Valitse tallennustiedot ja Lähetä.

2. Lataa tallennetut tiedot pilvitallennustilasta

Kun PS Now -tallennustiedosto on pilvitallennustilassa, voit ladata sen pilvestä toiselle laitteelle jatkaaksesi pelaamista:

Suoratoistettu PS Now -peli
  1. Aloita pelin suoratoisto > paina PS-näppäintä > Sovelluksen tallennettujen tietojen hallinta
  2. Valitse Online-tallennustilaan tallennetut tiedot > Kopioi kohteeseen PS Now
Ladattu PS Now -peli

PS5

1. Valitse Asetukset > Pelit/sovellukset ja tallennetut tiedot.
  2. Valitse Tallennetut tiedot (PS4).
  3. Valitse Pilvitallennustila ja valitse PS Now -peli > Lataa konsolin tallennustilaan.
  1. Korosta sovellus Kirjastossa > paina options-näppäintä > Lähetetään/ladataan tallennettuja tietoja.

2. Valitse pelin tallennustiedot ja Lataa.

Saat lisätietoja PS Plus -pilcitallennustilan oppaasta.