PlayStation®Now PC:llä

Lue, miten voit ostaa PlayStation Now’n tietokoneella, mitä pelejä voit suoratoistaa ja miten PlayStation Now -sovellusta käytetään.

PlayStation Now’n PC-version vaatimukset

• Laajakaista, jonka vähimmäisnopeus on 5 Mb/s – suosittelemme langallista yhteyttä.
  • Aikuisen tili PlayStation™Network-verkon käyttämistä varten.
  • Rekisteröity maksutapa.
  • Yhteensopiva ohjain.
Minimivaatimukset
  • Windows 7 (SP 1), 8.1 tai 10
  • Core i3 2,0 GHz
  • 300 Mt vapaata tallennustilaa
  • 2 Gt RAM-muistia
  • Äänikortti, USB-portti
Suositellut vaatimukset
  • Windows 7 (SP 1), 8.1 tai 10
  • 3,5 GHz Intel Core i3 tai 3,8 GHz AMD A10 tai nopeampi
  • Vähintään 300 Mt vapaata tallennustilaa
  • Vähintään 2 Gt RAM-muistia
  • Äänikortti, USB-portti
Lataa PlayStation Now -sovellus PC:lle
  1. Lataa ja asenna PC-sovellus.
  2. Asenna ohjaimet näytölle ilmestyvien ohjeiden mukaisesti.
Tilaa PlayStation Now
  1. Käynnistä sovellus ja kirjaudu sisään tilillesi tai luo tili.
  2. Yhdistä yhteensopiva ohjain tietokoneeseen USB-liitännällä. Voit selata PS Now'ta ohjaimella tai näppäimistöllä ja hiirellä, mutta pelaamiseen tarvitaan yhteensopiva ohjain.
  3. Aloita ilmainen kokeilujakso tai ota käyttöön maksullinen PS Now -tilaus. Voit käyttää ilmaista kokeilujaksoa vain, jos et ole kokeillut PS Now -palvelua aiemmin.
  4. Aloita suoratoisto valitsemalla peli.
Huomautus: PlayStation Now -tilaus on jatkuva, ja siitä veloitetaan toistuva kuukausimaksu. Jos et peruuta PS Now -tilausta ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä, tilaus uusitaan ja se jatkuu siihen asti, että se peruutetaan.
PlayStation Now PC:llä – yhteensopivat ohjaimet
  • Langaton DUALSHOCK®4-ohjain

Parhaan pelikokemuksen saat langattomalla DUALSHOCK 4 -ohjaimella. Myös jotkin XInput-sovellusliittymää käyttävät PC-yhteensopivat muiden valmistajien ohjaimet toimivat PlayStation Now'n PC-versiossa, mutta emme takaa niiden täyttä yhteensopivuutta.

Kuulokkeiden ja mikrofonin käyttäminen PlayStation Now'n PC-versiossa
  • Pelien äänet kuuluvat tietokoneeseen kytkettyjen kaiuttimien tai kuulokkeiden kautta, joten kuulokkeiden kytkeminen ohjaimeen ei toimi.
  • PlayStation Now’n PC-versio ei tällä hetkellä tue ryhmien äänichattia.
PlayStation Now -edistymisen tallentaminen ja siirtäminen

Lue seuraavasta oppaasta, miten voit tallentaa pelejä, kun käytät PlayStation Now -palvelua PS5- ja PS4-konsoleilla tai tietokoneella, ja miten voit siirtää pelitallennuksia suoratoistettujen ja ladattujen PlayStation Now -pelien välillä.