PlayStation®Now PC:llä

Lue, miten voit ostaa PlayStation Now’n tietokoneella, mitä pelejä voit suoratoistaa ja miten PlayStation Now -sovellusta käytetään.

PlayStation Now’n PC-version vaatimukset

• Laajakaista, jonka vähimmäisnopeus on 5 Mb/s – suosittelemme langallista yhteyttä.
  • Aikuisen tili PlayStation™Network-verkon käyttämistä varten.
  • Rekisteröity maksutapa.
  • Yhteensopiva ohjain.
Minimivaatimukset
  • Windows 8.1 tai 10
  • Core i3 2,0 GHz
  • 300 Mt vapaata tallennustilaa
  • 2 Gt RAM-muistia
  • Äänikortti, USB-portti
Suositellut vaatimukset
  • Windows 8.1 tai 10
  • 3,5 GHz Intel Core i3 tai 3,8 GHz AMD A10 tai nopeampi
  • Vähintään 300 Mt vapaata tallennustilaa
  • Vähintään 2 Gt RAM-muistia
  • Äänikortti, USB-portti

Lataa PlayStation Now -sovellus PC:lle

1. Lataa ja asenna PC-sovellus.
  2. Asenna ohjaimet näytölle ilmestyvien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa PlayStation Now

1. Käynnistä sovellus ja kirjaudu sisään tilillesi tai luo tili.
  2. Yhdistä yhteensopiva ohjain tietokoneeseen. Voit selata PS Now'ta ohjaimella tai näppäimistöllä ja hiirellä, mutta pelaamiseen tarvitaan yhteensopiva ohjain.
  3. Aloita ilmainen kokeilujakso tai ota käyttöön maksullinen PS Now -tilaus. Voit käyttää ilmaista kokeilujaksoa vain, jos et ole kokeillut PS Now -palvelua aiemmin.
  4. Aloita suoratoisto valitsemalla peli.
Huomautus: PlayStation Now -tilaus on jatkuva, ja siitä veloitetaan toistuva kuukausimaksu. Jos et peruuta PS Now -tilausta ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä, tilaus uusitaan ja se jatkuu siihen asti, että se peruutetaan.

PlayStation Now PC:llä – yhteensopivat ohjaimet

• Langaton DUALSHOCK®4-ohjain

Kuulokkeiden ja mikrofonin käyttäminen PlayStation Now'n PC-versiossa

• Pelien äänet kuuluvat tietokoneeseen kytkettyjen kaiuttimien tai kuulokkeiden kautta, joten kuulokkeiden kytkeminen ohjaimeen ei toimi.
  • PlayStation Now’n PC-versio ei tällä hetkellä tue ryhmien äänichattia.

PlayStation Now -edistymisen tallentaminen ja siirtäminen

Lue seuraavasta oppaasta, miten voit tallentaa pelejä, kun käytät PlayStation Now -palvelua PS5- ja PS4-konsoleilla tai tietokoneella, ja miten voit siirtää pelitallennuksia suoratoistettujen ja ladattujen PlayStation Now -pelien välillä.