PS Now -yhteensopivat ohjaimet

PlayStation™Now -yhteensopivat ohjaimet

Katso, mitkä ohjaimet ovat yhteensopivia PS Now -palvelun kanssa PlayStation®5- ja PlayStation®4-konsoleilla sekä tietokoneella.

PlayStation Now -yhteensopivat ohjaimet

• Langattomat DUALSHOCK®4-ohjaimet
  • Langattomat DualSense™-ohjaimet
  • Langattomat DUALSHOCK 4 -ohjaimet.
  • Langattomat DUALSHOCK 4 -ohjaimet.

Langattomien ohjainten yhdistäminen tietokoneeseen

• Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen voi yhdistää Windows-tietokoneeseen Bluetooth-yhteydellä tai yhteensopivalla micro-USB-kaapelilla.

Missä PS3-pelien START- ja SELECT-näppäimet ovat?

Olemme siirtäneet nämä PS3-komennot langattoman ohjaimen kosketusalueelle. Kuten DUALSHOCK 3 -ohjaimessa, SELECT toimii naksauttamalla vasenta puolta ja START naksauttamalla oikeaa puolta. Koskettaminen tai napauttaminen ei toimi, vaan kosketusaluetta pitää naksauttaa.

Langattomien ohjainten liittäminen PS5- ja PS4-konsoleihin

Muodosta yhteys langattoman ohjaimen ja PS5- tai PS4-konsolin välille liittämällä ohjain järjestelmään USB-kaapelilla. Yhteyden muodostamisen jälkeen ohjainta voi käyttää langattomasti.