PS Now PS5- ja PS4-konsoleilla

PlayStation Now -määritys PS5- ja PS4-konsoleilla

Katso, miten voit tilata PlayStation™Now -palvelun ja mitä pelejä voit suoratoistaa tai ladata PlayStation®5- ja PlayStation®4-konsoleille.

PlayStation Now’n vaatimukset

• Rekisteröity maksutapa.

• Yhteensopiva ohjain.

• Laajakaista, jonka vähimmäisnopeus on 5 Mbps.

• PS Now -pelien suoratoistoon suositellaan langallista yhteyttä.

• Aikuisen tili.

PlayStation Now -tilaus PS5™-konsolilla

• Siirry pelien aloitusnäyttöön, valitse PlayStation Now ja valitse tilausvaihtoehto.
  1. Valitse PlayStation Store > PS Now.

2. Käynnistä sovellus ja valitse tilausvaihtoehto.

Huomautus: PlayStation Now -tilaus on jatkuva, ja siitä veloitetaan toistuva kuukausimaksu.

PlayStation Now -pelien pelaaminen konsoleilla

Näin käynnistät PlayStation Now -pelin: avaa PlayStation Now -sovellus, siirry haluamasi pelin kohdalle ja valitse Suoratoista tai Lataa (jos saatavilla). Ladatut pelit löytyvät PS5:n Pelikirjastosta tai PS4:n Kirjastosta.

PlayStation Now -pelien suoratoistaminen

Jotta voit suoratoistaa pelejä PS5-konsolilla, PS4-konsolilla tai tietokoneella, tarvitset laajakaistayhteyden, jonka vähimmäisnopeus on 5 Mb/s. Jotta voit suoratoistaa yhteensopivaa peliä 1080p-tarkkuudella, tarvitset laajakaistayhteyden, jonka vähimmäisnopeus on 15 Mb/s. Jos yhteyden nopeus hidastuu väliaikaisesti, suoratoiston tarkkuutta saatetaan pienentää.

Paranna pelikokemusta PlayStation Now -pelien suoratoiston aikana ottamalla TV:n pelitila käyttöön (jos ominaisuutta tuetaan).

PlayStation Now -pelien jakaminen

Voit jakaa PlayStation Now -pelejä muiden pelaajien kanssa yhdellä PS5-konsolilla: ota Konsolin jakaminen ja offline-pelaaminen käyttöön ja aktivoi yksi PS4-konsoli ensisijaiseksi PS4-järjestelmäksi. Kun asetukset ovat käytössä, muut pelaajat voivat käyttää suoratoistamiasi tai lataamiasi PlayStation Now -pelejä.

Huomautus: lapsijäsenet voivat käyttää vain ikäluokitusten mukaisia pelejä (pelien ikärajojen mukaisesti). Lapsijäsenet eivät voi käyttää PlayStation Now -sovellusta tai tiettyjä PlayStation Now -pelejä.

Missä PS3-pelien START- ja SELECT-näppäimet ovat?

Olemme siirtäneet nämä PS3-komennot langattoman DualSense™ (ja DUALSHOCK®4) -ohjaimen kosketusalueelle. Kuten DualShock 3 -ohjaimessa, SELECT toimii naksauttamalla vasenta puolta ja START naksauttamalla oikeaa puolta. Koskettaminen tai napauttaminen ei toimi, vaan kosketusaluetta pitää naksauttaa.

PlayStation Now -rajoitukset

Et voi olla kirjautuneena sisään kahdella laitteella ja suoratoistaa PS4-pelejä. Jos esimerkiksi katsot Netflixiä konsolilla ja aloitat PS4-pelin suoratoiston tietokoneella, yhteys Netflixiä käyttävään konsoliin katkeaa. Voit kuitenkin olla kirjautuneena sisään PS5- tai PS4-konsolilla, kun suoratoistat PS3-pelejä tietokoneella. Tietyt PS5:n ja PS4:n ominaisuudet eivät ole yhteensopivia PS Now -pelien suoratoiston kanssa:

• Lähetys ei ole käytettävissä.
  • Pelin jakaminen ei ole käytettävissä.
  • Etäkäyttö ei ole käytettävissä.
  • Suoratoistaessasi pelejä voit joutua odottamaan jonossa.

PS5-konsoleiden palaute

Kun olet lopettanut PlayStation Now -pelin suoratoiston PS5- tai PS4-konsolilla, sinua pyydetään arvioimaan kokemuksesi. Palautteesi avulla voimme kehittää PlayStationista vielä paremman.