PlayStation™Now PS5™- ja PS4™-konsoleilla

Lue, miten voit ostaa PlayStation Now -palvelun (PS Now) PS5- tai PS4-konsolilla, mitä pelejä voit suoratoistaa tai ladata ja miten PS Now -sovellusta käytetään.

PlayStation Now’n vaatimukset

• Rekisteröity maksutapa

• Yhteensopiva ohjain

• Laajakaista, jonka vähimmäisnopeus on 5 Mb/s

• PS Now -pelien suoratoistoon suositellaan langallista yhteyttä

• Aikuisen tili

Tilaa PlayStation Now

PS5: tilaa PS Now

• Siirry pelien aloitusnäyttöön, valitse PlayStation Now ja valitse tilausvaihtoehto.

1. Valitse PlayStation Store > PS Now tai käytä PS Storen yläreunassa olevaa hakupalkkia.

2. Käynnistä sovellus ja valitse tilausvaihtoehto.

Huomautus: PS Now -tilaus on jatkuva, ja siitä veloitetaan toistuva kuukausimaksu.

Pelaa PlayStation Now -pelejä

Näin käynnistät PS Now -pelin: avaa PS Now -sovellus, siirry haluamasi PS Now -pelin kohdalle ja valitse Suoratoista tai Lataa (jos saatavilla). Ladatut pelit löytyvät PS5:n Pelikirjastosta tai PS4:n Kirjastosta.

Voivatko muut pelaajat käyttää PlayStation Now -pelejäni?

PS5: PS Now -jakaminen

Voit jakaa PS Now -pelejä muiden tilien kanssa yhdellä PS5:llä, kun Konsolin jakaminen ja offline-pelaaminen on käytössä. Asetus otetaan automaattisesi käyttöön PS5-konsolilla, jolla kirjaudut PlayStation Networkiin ensimmäistä kertaa.

Voit jakaa PS Now -pelit muiden PS4-järjestelmääsi määritettyjen tilien kanssa, kun aktivoit PS4:si ensisijaiseksi PS4:ksi Käyttäjätietojen hallinnassa. Muut tilit voivat sen jälkeen käyttää PS Now -sisältöä PS4:llä.

PlayStation Now -sovellusta voivat käyttää vain yli 18-vuotiaat pelaajat. Jos lapsen tilin haltija haluaa käyttää PS Now -sisältöä, aikuisen tilin haltija voi ladata tai suoratoistaa ikäsuositusten mukaista sisältöä PS5- tai PS4-konsolilla. Tämän jälkeen lapsen tilillä voi käynnistää pelin konsolilla.

Missä PS3-pelien START- ja SELECT-näppäimet ovat?

Olemme siirtäneet nämä PS3-komennot langattoman DualSense- (ja DUALSHOCK 4) -ohjaimen kosketusalueelle. Kuten DualShock 3 -ohjaimessa, SELECT toimii naksauttamalla vasenta puolta ja START naksauttamalla oikeaa puolta. Koskettaminen tai napauttaminen ei toimi, vaan kosketusaluetta pitää naksauttaa.

PS Now -rajoitukset

Et voi olla kirjautuneena sisään kahdella laitteella ja suoratoistaa PS4-pelejä. Jos esimerkiksi katsot Netflixiä konsolilla ja aloitat PS4-pelin suoratoiston tietokoneella, yhteys Netflixiä käyttävään konsoliin katkeaa. Voit kuitenkin olla kirjautuneena sisään PS4:llä, kun suoratoistat PS3-pelejä tietokoneella. Tietyt PS5:n ja PS4:n ominaisuudet eivät ole yhteensopivia PS Now -pelien suoratoiston kanssa:

• Lähetys ei ole käytettävissä.

• Pelin jakaminen ei ole käytettävissä.

• Etäkäyttö ei ole käytettävissä.

• Suoratoistaessasi pelejä voit joutua odottamaan jonossa.