PS Portalin  käyttöjärjestelmän päivityksen ominaisuudet

Etsi uusimmat päivitykset PlayStation Portal™ Remote Player -laitteen käyttöjärjestelmään.

Versio: 3.0.0

• PS Portal voi nyt muodostaa yhteyden julkisiin verkkoihin. Jos esimerkiksi hotellissa, kahvilassa tai lentokentällä on tarjolla julkinen verkko, voit nyt yhdistää PS Portalin julkiseen Wi-Fi-verkkoon syöttämällä matkapuhelimen tai tietokoneen avulla verkon vaatimat tiedot (kuten tunnuksen, salasanan ja huoneen numeron).
    • Varmista, että olet suorittanut PS Portalin alkumäärityksen ennen kuin yhdistät sen julkiseen verkkoon.
    • PS Portal noudattaa eri maita ja alueita koskevia säännöksiä, eikä siten välttämättä tue tiettyihin julkisiin verkkoihin, kuten 5 GHz -verkkoihin, liittymistä.
  • Näytön kosketusalue antaa nyt visuaalista palautetta etäkäytön aikana.
  • PS Portal voi nyt näyttää akun jäljellä olevan varauksen tason prosentteina näytön oikeassa yläreunassa olevassa tilapalkissa. Avaa pikavalikko, valitse Asetukset > Järjestelmä > Akku ja ota käyttöön Näytä akun varaustaso prosentteina.
  • Olemme parantaneet käyttöjärjestelmän toimintaa ja vakautta.
  • Olemme parantaneet viestejä ja joidenkin näyttöjen käytettävyyttä.

Kun otat PS Portalin käyttöön ensimmäistä kertaa, sinua voidaan pyytää lataamaan ja asentamaan päivityksiä peräkkäin. Tämä on PS Portalin normaalia toimintaa, eikä laitteessa ole mitään vikaa. (Kun olet ladannut ja asentanut peräkkäiset päivitykset, PS Portal pystyy suorittamaan seuraavat päivitykset yhdellä asennuksella ja latauksella.)

Versio: 2.0.6.

• Olemme parantaneet käyttöjärjestelmän toimintaa ja vakautta.

Versio: 2.0.5.

• Paransimme käyttöjärjestelmän toimintaa ja vakautta.
  • Olemme parantaneet viestejä ja joidenkin näyttöjen käytettävyyttä.

Versio: 2.0.1

• Tämä käyttöjärjestelmän päivitys parantaa järjestelmän suorituskykyä.

Versio: 2.0.0.

• PlayStation Portal Remote Player -laitteella PlayStation®5-konsolille asennettuja pelejä voidaan pelata nopean ja vakaan Wi-Fi-yhteyden kautta.
  • Alla on lisätietoja PS Portalin ominaisuuksista:
    • PS Portal yhdistetään PS5®-konsoliin etäkäytön avulla.
    • Voit säätää PS Portalin perusasetuksia pikavalikosta.
    • Voit säätää PS Portalin lisäasetuksia avaamalla pikavalikon ja valitsemalla Asetukset