PS Portalin  käyttöjärjestelmän päivityksen ominaisuudet

Etsi uusimmat päivitykset PlayStation Portal™ Remote Player -laitteen käyttöjärjestelmään.

Versio: 2.0.6

• Paransimme käyttöjärjestelmän toimintaa ja vakautta.

Kun otat PS Portalin käyttöön ensimmäistä kertaa, sinua voidaan pyytää lataamaan ja asentamaan päivityksiä peräkkäin. Tämä on PS Portalin normaalia toimintaa, eikä laitteessa ole mitään vikaa. (Kun olet ladannut ja asentanut peräkkäiset päivitykset, PS Portal pystyy suorittamaan seuraavat päivitykset yhdellä asennuksella ja latauksella.)

Versio: 2.0.5

• Paransimme käyttöjärjestelmän toimintaa ja vakautta.
  • Olemme parantaneet viestejä ja joidenkin näyttöjen käytettävyyttä.

Versio: 2.0.1

• Tämä käyttöjärjestelmän päivitys parantaa järjestelmän suorituskykyä.

Versio: 2.0.0

• PlayStation Portal Remote Player -laitteella PlayStation®5-konsolille asennettuja pelejä voidaan pelata nopean ja vakaan Wi-Fi-yhteyden kautta.
  • Alla on lisätietoja PS Portalin ominaisuuksista:
    • PS Portal yhdistetään PS5®-konsoliin etäkäytön avulla.
    • Voit säätää PS Portalin perusasetuksia pikavalikosta.
    • Voit säätää PS Portalin lisäasetuksia avaamalla pikavalikon ja valitsemalla Asetukset